mutxina
per en 29 d'Abril 2010
1,055 Vistes
Jo…em sento desfer. El tinc al darrera, apretante-me contra ell, acariciant-me els pits per sota el top amb l’altre mà, sentint el seu alé a la meva nuca…m’arrecono els cabells.
Sento com el seu dit busca lloc sota les meves calcetes, m’afanyo a descordar-me els pantalons pero els dits em tremolen.
S’endinsa, no li costa gens, i comença a jugar i a recorrer cada indret, lliscant suaument, voltant alló que estic desitjant que toqui, i em fa patir…i ho toca; primer de baix a dalt amb un ritme delicat pero amb pressió i a mesura que nota el meu exitament va pujant el ritme, després comença un neguitos moviment circular, intens, ràpid,…jo començo a tremolar, se m’afluixen les cames , entreobro els ulls, se m’accelera la respiració... i em sento morir….Ell em tapa la boca amb la mà i li mossego els dits….m’apreta contra ell mentre se m’escapen els ultims gemecs…el noto.
Em giro rápidament perquè encara el desitjo més i començo a fer-li petons.
La meva llengua està inquieta i em fa deixar la seva boca, li passo per el coll, amb suavitat, frego els meus llavis per la seva pell i se li posa de gallina.
Li aixeco la samarreta i començo a besar el seu pit, em paro als seus mugrons i els hi mossego sense fer-li mal, potser algun pessic, els envolto amb la punta de la llengua i me’ls poso a la boca mentre li descordo els pantalons.
La meva llengua i llavis segueixen fent camí cap aball, mentre em vaig ajupint. Ja hi he arribat, està just davant meu...
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
el que deia... tens que seguir, segueix, ànims! no cridis molt! amb la música no t'escoltaran, potser hi ha algun espia!!😛
29 d'Abril 2010
Albert
Em quedo sense paraules xD
29 d'Abril 2010
Daniel OG
molt porno! 😄
29 d'Abril 2010
JumpyOi
va segueix va! 😳
29 d'Abril 2010