mutxina
per en 28 d'Abril 2010
1,166 Vistes

Potser es que soc massa entusiasta, optimista i fins i tot diria que ingenua i innocent; jo, que me les donc de saber-ne tant , jaja! Ultimament em trobo que la gent que m'envolta i que vull que m'envolti se'm desdiu de tot el que planejem, ja no només d'aixó sino que mai estan tan per mi com jo per ells i aixo cansa, cansa molt. Donar sempre i rebre tan poc desmotiva a qualsevol. I a mi m'està passant, estic lluitant amb mi mateixa per no deixar de creure amb la gent però cada dia em costa mès.

Crec que la gent no es tan bona ni tan enrollatda com em diu i que s'aprofiten perquè soc una persona que sempre sol ser-hi. Algun dia em cansaré de tot plegat i seré jo qui passi d'ells, passaré de sacrificar-me i de ser bona gent. Veig clarissim que haig de ser més mala puta,no se com es fa, però n'apendré. Estic tipa de parar sempre l'atre galta. A la merda tot i tothom, qui realment val la pena ho tinc molt clar i els puc comptar amb els dits de la mà; per ells serà i tindran tot de mi, la resta aneu a pendre pel cul!!!!!!

Sigues el primer a qui li agrada això.
Maijo
Moltes voltes m'he sentit així, però al final sempre arribo a la conclusió de que em sento bé quan dono, encara que moltes voltes no recibic el mateix... amb el temps, tot arriba.
28 d'Abril 2010
Ness
Tens tota la raó, noia. Fa uns dies vaig tenir una experiència semblant amb paio que volia fer-se passar per un super enrotllat escriptor i, el pobre no sabia ni escriure una frase sencera sense fer faltes d'ortografia. La gent fa fàstic, alguna fins i tot, no mereixen tenir els amics que xuclen en ... Veure més
28 d'Abril 2010
JumpyOi
A mi em passa això molt sovint, sembla que els amics s'aprofitin de mi, del que jo tinc, però jo sempre segueixo amb la opció de donar el que tinc per a tots ells, però, arriba un punt en que ells o elles no donen res... i no es per ser egoista, però vaja... ànims! no tingues por!
29 d'Abril 2010