Revolució Demòcrata Catalana
per en 19 Novembre 2010
1,396 Vistes

Des de Revolució Demòcrata Catalanapodríem dir que compartim aquests punts bàsics de model d'estructuració del nostre país de cara a la nostre llibertat com a poble, que a hores d'ara emmarca les estructures - programes - de partits polítics com: Reagrupament Independentista o Solidaritat Catalana.

Per a Revolució Demòcrata Catalana  aquests eixos son cabdals, per assolir-hi com a nació lliure el nostre futur com a catalans, és més, les observem com l'única via d'assoliment del nostre alliberament nacional i de progres com a nació sobirana.

Som liberal-demòcrates, però també compartim l'eix polític transversal i obert a tothom qui vulgui col.laborar-hi amb Revolució Demòcrata Catalana  de forma desinteressada o altruista.

A dia d'avui som una associació d'amics patriotes, que ens estimem la nostre terra per sobre de tot, però no deixem pas rera l'opció de ser-ne'n una formació política en el futur 2014.

No estem donats d'alta com associació, ja que des de Revolució Demòcrata Catalana no hi creiem en les agòniques burocràcies, més quan son dictades des de espanya.

 

 

Sigues el primer a qui li agrada això.