Revolució Demòcrata Catalana
per en 19 Novembre 2010
1,336 Vistes

Si en democràcia i en l'acció en la lliure elecció individual de cadascun dels seus individus, s'escau en la direcció de l'autodeterminació del seu país has d'acceptar-hi el joc democràtic, ja que son i seran els ciutadans qui han decidit fer-ho, no pas els polítics ni els governs.

Som liberal-democràtes catalans, que defensem la nostra llibertat i la del seu poble, alhora negada i sense igualtat de condicions.

Per aquest motiu i la necessitat de regenerar-ne'n els principals eixos polítics, financers i socials, volem una catalunya independent  i lliure, on des de l'origen d'un nou estat ens atorgui drets o obligacions, però sense intervindre'n en les llibertats sobre l'individuu.

Aleshores, el nostre poble pugui exercir-hi la seva llibertat en les mateixes condicions, com a país evolucionat i integrat a Europa.

La lliure elecció l'ha d'exerci cadascun sense imposicions de cap estament, per poder afavorir-se'n desprès d'ell (salut, finançes o treball), al ser-hi assumides plenament i amb consciencia pròpia.

Sigues el primer a qui li agrada això.