Àlex Palomares Gascón
per en 17 Novembre 2010
771 Vistes

 

En aquesta historia hi han dos mons, el de la llum i el de l'obscuritat. En el de la llum habiten uns éssers lluminosos que voltegen pel seu mon sense estar quiets. A l'altre hi han uns éssers minúsculs, uns éssers que viuen casi estàtics, sense moure's.

El nostre protagonista es un ésser del mon de l'obscuritat, es una mica especial. Es diferencia dels seus companys en que de vegades mira cap a l'altre mon i vol anar a explorar-lo, però sempre li fa por i torna corre'ns.

Un dia un dels éssers de la llum passa mol aprop del mon de l'obscuritat i el nostre protagonista que anava prop de la línia que separa els dos mons, es queda impressionat per la seva bellesa, sense ni adonar-se'n passa al mon de la llum i de sobte el esser del mon de la llum el rodeja, poc a poc el va elevant, els dos éssers van pujant al temps que es mesclen els seus cossos, com en un ball celestial. Quan ja i son molt amunt, de sobte el ésser de la llum es separa de l'ésser de l'obscuritat i aquest ultim cau al buit que hi ha entre els dos mons.

Allí es troba amb un ésser que no perteneix a cap dels dos mons, i li diu que es el creador dels dos mons. Li diu que te que lluitar amb la seva altra mitat, la mitat que s'haguera quedat al mon de la obscuritat, i depenent de qui guanye es quedara en un mon on en l'altre.

German
uau
19 Novembre 2010
Àlex Palomares Gascón
xDDD Em va sortir l'historia ... i mira .. la vaig desarrollar un poquet xDD
19 Novembre 2010