per en 8 Maig 2013
2,240 Vistes

El Petit Príncep comença el seu viatge. El primer asteroide que visita és el 325. Qui hi viu? Com és aquest personatge? Què en pensa el Petit Príncep?

Sigues el primer a qui li agrada això.
En el primer asteroide (el 325), hi viu un rei. Aquest rei sempre vol tindre la raó (és bastant cregut), també vol que se li respecti l'autoritat, i que se li toleri la desobediència. Per això, era un monarca absolut, però, com que era molt bo, donava ordres raonables. I tothom quan li venia el feia... Veure més
16 Maig 2013
A l'asteroide 325 hi viu un rei molt bo, però que no li agrada que el desobeeixin. S’hi algú no pot complir una ordre, la canvia. Al petit príncep li agrada molt la seva bondat i el seu poder, tot i que pensa que aquell rei és una mica estrany.
21 Maig 2013
carla lara
Al primer planeta que visita, l'asteroide 325 hi viu un rei,que no li agrada la desobediència i sempre creu tindre la raó. El petit príncep pensa que es un rei molt bo i que sap en el lloc que està, encara que pensa que és una mica extrany.
22 Maig 2013
A l'asteroide que visita hi viu un rei que és bona persona, però sempre vol que li facin cas i que no li portin la contraria i per això el petit príncep pensa que el rei es molt orgullós
22 Maig 2013