firacarrer
per en 17 Gener 2011
1,950 Vistes

 

La FiM_ Fira de Música al Carrer de Vila-seca és una fira de música professional que té lloc a principis del mes de maig a la població tarragonina de Vila-seca. L'objectiu és esdevenir un punt de confluència entre músics emergents, músics amb noves propostes, programadors i altres professionals del panorama musical dels Països Catalans.

Aquesta edició de la Fira de Música al Carrer, clou una etapa de quatre anys en els que Vila-seca ha esdevingut una referència imprescindible de la música emergent creada i produïda a Catalunya i en tot l'àmbit cultural català. La qualitat i la diversitat de nous valors musicals que la FiM ha acollit, seleccionat i presentat al públic interessat per aquest vastíssim territori creatiu no té compte ni fi. El nombre de grups que després d'actuar a la FiM s'han obert pas en l'actual i molt canviant mercat de la música és molt notable.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca ha sabut copsar els canvis que l'aplicació de les TIC han provocat en el món de la creació, la producció, la promoció i la programació musical i, amb modèstia, perquè no disposem de molts recursos, però, amb eficàcia, sabem que hem contribuït de forma efectiva a impulsar la música pròpia i a enfortir el mercat interior. Des de Vila-seca, seguim, doncs, a disposició de tots els agents que assagen dia a dia, sense defallir malgrat la crisi, de posar en contacte la música  i el públic.

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.