Marcel
#0
Entreu i voteu
http://referendumcatalonia.com/
http://referendumcatalonia.com/
http://referendumcatalonia.com/
És una campanya Mundial a la xarxa per poder votar si Catalunya hauria de ser un pais Independent JA HAN VOTAT MÉS DE 200.000 PERSONES A TOT EL MÓN
Should Catalonia be an independent country?
Catalunya hauria de ser un país independent?
....................................................... ...........
"Internacionalitzar el procés català i descobrir quines simpaties desperta al Món que Catalunya esdevingui un país independent", és el que diuen n'Alba i en Roger, dos col·laboradors de l'ANC impulsors de ReferendumCatalonia.com, una mena de consulta online que en pocs dies ja ha rebut més de 70.000 votacions provinents de més de 100 països. A la pregunta, en anglès, de si "Catalunya hauria de ser un país independent", els catalans lideren aquest sondeig, amb més d'un 90% de partidaris del 'Sí'. Espanya la segueix, però en aquest cas amb un frec a frec entre partidaris del Sí i partidaris del No. Per tal d'explicar aquesta igualtat a Espanya, cal tenir en compte que la votació funciona amb un sistema de geolocalització, que separa votants del Principat de Catalunya i d'Espanya.
Democràcia participativa per preparar el referèndum 2014
"Degut a la viralitat de les xarxes socials, i com que el fenòmen va néixer a Catalunya, ara voten molts illencs i valencians pel Sí, però a mesura que passin els dies i s'estengui la votació cap a Espanya, el vot del No anirà creixent", explica en Roger.
L'aplicació no ha estat exempta de polèmica, ja que els primers dies, per votar com a català calia introduir el número de CatSalut, fet que va generar desconfiances. Es pensaven que érem una companyia d'assegurances que volíem números de targetes sanitàries, comenta l'Alba, i per aquest motiu ens vam veure obligats a treure el CatSalut i afinar més amb la geolocalització. I és que el sistema no és perfecte, hi pot haver un petit marge d'error segons el proveidor d'internet amb el qual es voti. De totes maneres, segueix explicant l'Alba, el que ens interessa és donar a conèixer el procés d'independència arreu del Món.
Internacionalitzar el cas català
Per aconseguir-ho, asseguren que estan treballant molt en màrqueting online, en poques setmanes han aconseguit milers de seguidors a les xarxes socials i recaptar diners a través d'una campanya de micromecenatge a totSuma per poder dur a terme aquesta iniciativa. Fins quan estarà oberta aquesta iniciativa? Encara no ho saben, primer volen que el Parlament català estableixi data i pregunta per a la consulta oficial i després, segurament cap al 2014, donaran per finalitzada la seva.
Sigues el primer a qui li agrada això.
josep serret
#1
Catalunya hauria de recuperar-ne les seves llibertats , llibertats preses per un monarca borbó, en aquest moment un cop recuperades, no es què Catalunya serà independent, es què " tornarà " a ser independent,,,,,,,,,,,, la lluita diària, ha de servir per recuperar-ne aquestes llibertats, els carres, les parets no tenen què callar, sols callaran quan la terra sigui lliure................................
Sigues el primer a qui li agrada això.
Sigues el primer a qui li agrada això.