Marcel
#0
Estaria bé saber qui del flog.cat participarà a la cadena humana que va des del Pertús fins a Alcanar/Vinaròs. L'anomenada VIA CATALANA d'aquest 11 de setembre i si hi participeu estaria bé saber en quin tram esteu inscrits o voleu anar.
Alguns trams ja estan 100% complerts sobretot els que passen per grans ciutats com Barcelona però d'altres encara estan a mig omplir o poc plens com ara a les Terres de l'Ebre si us voleu inscriure entreu aquí https://via.assemblea.cat/ca/inscripcions.html
Pels qui sigueu del País Valencià, Les Illes Balears o la Catalunya Nord que sapigueu que també es fan actes als vostres territoris, per exemple a la Catalunya Nord es pretèn allargar la cadena humana tant com es pugui cap a Argelers, al País Valencià es vol arribar com a mínim a Vinaròs i a les Illes Balears fer mosaics i d'altres activitats. A més, arreu del món la comunitat catalana ha projectat fer cadenes humanes simbòliques per despertar l'interès de la comunitat internacional.
El recorregut que seguirà la cadena humana és el de la Via Augusta romana.
A per cert a mi m'ha tocat el tram 315, que cau al terme municipal de Castellví de la Marca. https://via.assemblea.cat/ca/fem-via.html per veure el recorregut millor mireu aquest enllaç. Jo hi aniré amb autocar amb unes 350 persones més de Gavà. Us animo a participar i a fer història! Guanyem-nos la llibertat i un futur millor per tots nosaltres.
http://www.youtube.com/watch?v=VSPlYFOzLRY "Mà en mà" cançó de la Via Catalana per a la Independència
Aquest serà l'últim 11 de Setembre abans de la independència! De nosaltres depèn!!!
Sigues el primer a qui li agrada això.
#1
Jo estaré en algun dels trams per sobre de figueres. No sé ben ve quin tram perquè som diversos que ens hem anat inscrit conjuntament familiars i gent del poble.
Si algú no pot assistir, hi ha la web de http://www.diada2013.cat/ Que és una iniciativa per participar virtualment a la cadena humana del 11 de Setembre. Adreçada a la gent de fora de Catalunya però també els d'aquí que no puguin assistir a l'esdeveniment. Encara que a diferents ciutats del món es faran cadenes humanes.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marcel
#2
Bé Joss, m'alegra saber que hi ha més gent a flog.cat que també hi participa! ;)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Mercè Vidal
#3
Jo acabo d'aterrar aquí, però ja fadies que estic apuntada a la Via Catalana, em toca anar cap a Vilafranca del Penedès amb autocar des del Bages
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marcel
#4
Benvinguda a flog.cat mercevb! Quants més siguem més riurem aquí i a la VIA CATALANA xd
http://jonohofaria.flog.cat/ells-farien-per%C3%B2-nosaltres-11738
Sigues el primer a qui li agrada això.