#0
Hola,
Ara mateix, estant a l'atur, busco maneres de disfrutar de la vida. Segueixo jugant a futbol amb els amics, surto a passejar amb la gossa, jugo en xarxa en jocs (erepublik http://bit.ly/VxMHHU , ogame, etc), busco informació entretinguda, ...
Però necesito idees per seguir amb el cap alçat i estar animat. Suggerències si us plau?
Sigues el primer a qui li agrada això.
joan
#1
Des de el meu punt de vista, el que et puc dir es que per tal de disfrutar la vida, fes el que et vingui de gust i no deixis que ningú et mani el que tens que fer, ja que, si ho fan tindràs un conflicte amb tu mateix i estaràs malament, llavors per tal de disfrutar la vida en la seva plenitud, fes allò que vulguis fer en aquell moment.
Salut i espero que et serveixi!
DarkWolf.
Sigues el primer a qui li agrada això.
#2
Ja que hi gaudeixes de tot el temps del món, has pensat en aprende qualque cosa que t'agradi? Podríes apuntar-te a cursets d'aquestos del inem, o inclús un fp a distanci. Segur que tens molts de hobbies, fes-te un cal·lendari amb tots ells i amb lo que ja fas, així podrás fer tot lo que t'agrada. Per exemple, si t'agrada la fotografía, podríes anar d'excursió amb un mapa, recorrent totes parts per fotografiar. Si t'agrada cuinar, donç cerca receptes i fes-les, a més de innovar! Si t'agraden els animals, fes-te voluntari a una perrera. Coses sencilles, que deixes apart per falta de temps i que pots fer si ho planifiques.
Esper que et serveixi.
Sigues el primer a qui li agrada això.
lenni
#3
sortir a correr, fer esport.
Sigues el primer a qui li agrada això.