Visualització sol post
Marcel
#6
Per molta gent de ment tancada que hagi a les espanyes se'm fa difícil de pensar que a la majoria d'espanyols els és igual que els seus polítics els estiguin mentint d'aquesta manera tant descarada i que mentre els hi demanen sacrificis i cada vegada hi ha més gent que passa gana i viu en la misèria o és suicida perquè li prenen la casa i l'obliguen a seguir pagant als bancs en connivència amb els polítics espanyols que s'ho tapen tot entre ells i segueixen robant, estafant, mentint i fent-se rics i a sobre tractant al poble de totntos... se'm fa difícil de creure que aquest poble els tornarà a votar i no farà res per canviar aquest sistema polític oligàrquic i antidemocràtic, si no fan res són dignes d'estudi sociològic.
Vivim sota una espècie de dictadura electiva. PPSOE. El que vivim avui dia té molts paral·lelismes amb el sistema de la Restauració Borbònica. Una veritable dictadura electiva, molt maquillada i disfresada però estem vivint en una semi-dictadura i hem de ser-ne conscients si volem canviar algo.
El que està clar és que la indepenència és el camí per contruir una nova societat més pròspera, justa, igualitària i culta emparada per un estat propi i propici. Quan ens alliberem d'espanya podrem desenvolupar una societat nova i més ens valdrà no repetir els vicis d'aquest estat podrit que oficialment anomenen "Reino de españa".
Sigues el primer a qui li agrada això.