Bona nit,
M agradaria que algú em pogués dir quin es el meu partit polític, ja que no trobo cap que s'ajusti als meus ideals, tot i que aviat amb tota seguretat en tindrem un tots els que pensen com jo. Soc catalanista, independentista i de dretes, crec en el lliure mercat, en l'ordre, en la seguretat ciutadana i l'enduriment de les lleis i la pena de mort en casos molt concrets i puntuals, per mi la família es un pilar molt important a la vida i penso que a de ser lo primer en les nostres vides........ que mes.......tinc molt clar que la petita i mitjana empresa son les principals fonts de creació de riquesa i llocs de treball, per lo tant necessiten el màxim recolçament. Bàsicament es aquesta la meva ideologia, nooooo puc veure al PP, tot i que a vegades sento certa condescendència amb les seves decisions, CIU de moment es la meva opció però em semblem una mica lights i Plataforma no son independentistes i nomes pensen en la immigració. Existeix ja el meu partit polític?
Sigues el primer a qui li agrada això.
Almogaver CATALÀ
#1
El teu partit és CiU, clarament, i tot i que semblin "lights", a la hora de la veritat no ho són, i van més hardcore amb el liberalisme.
Salut!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Maryam
#2
El teu partit polític segueix sense existir.
Potser no existeixi mai, o potser calgui esperar que Catalunya sigui un país lliure independent, passi una dècada i les coses es normalitzin.
Si et serveix de consol el meu tampoc existeix.
Sigues el primer a qui li agrada això.