Hola,
Sóc nova en aquest fòrum. M'agradaria saber si hi ha alguna campanya per tal que TripAdvisor accepti crítiques en català. Fa temps que utilitzo TripAdvisor per assessorar-me quan preparo un viatge, i hi he intentat col·laborar aportant les meves experiències en català, però sempre rebo aquest missatge:
----------
Hola,
Muchas gracias por tomarte la molestia de escribir una crítica en TripAdvisor. Lamentamos comunicarte que no podemos publicar tu crítica, ya que, por el momento, no contamos con la infraestructura para poder procesar críticas en catalán, aunque esperamos, eso sí, poder hacerlo en el futuro.
Mientras, si lo deseas, puedes enviar tu crítica en uno de los idiomas que por ahora podemos procesar: inglés, francés, castellano, italiano, alemán, portugués, holandés o sueco. Para ello, usa el formulario que usaste anteriormente: http://www.tripadvisor.es/UserReview
Esperamos que puedas enviarnos de nuevo tu crítica en uno de estos idiomas para beneficio de todos nuestros usuarios. Gracias por tu comprensión.
Atentamente,
El servicio de asistencia de TripAdvisor
-----------
Fa molta ràbia, ja que altres webs com ara Booking sí que accepten crítiques en català, però TripAdvisor que és la més utilitzada, no. Algú sap com està el tema??
Gràcies!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#1
La solució està en no usar TripAdvisor per la seva prepotència i discriminació lingüística, i usar webs on el català sí estigui present i admès.
Això sí, sempre deixant-los clar que te'n vas a la competència perquè no et discriminen.
Sigues el primer a qui li agrada això.