Visualització sol post
daniel
#0
http://www.mundodeportivo.com/20110803/fc-barcelona/cesc-entreno-con-el-arsenal-pero-no-saldra-en-la-foto_54195643294.html
Bé, obro aquest nou tema per saber opinions sobre el que ja es coneix com el culebrón Cesc Fàbregas.
Va començar dient que no entrenaba amb el primer equip gunner en senyal de protesta per donar constància de que volia i segueix volent sortir de l'Arsenal per fitxar pel FCBarcelona, va continuar oposant-se a anar a la gira asiàtica de l'Arsenal, i perl que fa al senyor Arsene Wénger li segueix semblant malament la idea de deixar marxar al crack català, deixan-t'ho clar en unes declaracions dient que faria el que faci falta per retenir al capità gunner el major temps posible, la qual cosa va portar declaracions per part dels dos equips, per part del Barça van venir de Xavi en les que deia que el jugador de l'Arsenal no era feliç a Anglaterra, a l'entrenador francès no li van sentar gaire bé. Ara en Cesc ha decidit entrenar-se amb l'Arsenal B i més tard amb el primer equip, però només per no perdre la forma per tal de començar la pròxima temporada però que no sortirà al a foto d'equip per la temporada 2011-2012. Tmbé s'ha negat a jugar la Emirates Cup. Ni ha aparegut per l'estadi epr veure el seu equip.
Ara ve el kid de la qüestió: Jo com a culé, personalment, m'encantaria veure en Cesc vestit amb la samarreta blaugrana, però trobo que està sent molt poc professioinal i faltant el respecte als seus companys i al club en general.
Què penseu?
Debat obert- Salut !
Sigues el primer a qui li agrada això.