daniel
#0
http://www.mundodeportivo.com/20110803/fc-barcelona/cesc-entreno-con-el-arsenal-pero-no-saldra-en-la-foto_54195643294.html
Bé, obro aquest nou tema per saber opinions sobre el que ja es coneix com el culebrón Cesc Fàbregas.
Va començar dient que no entrenaba amb el primer equip gunner en senyal de protesta per donar constància de que volia i segueix volent sortir de l'Arsenal per fitxar pel FCBarcelona, va continuar oposant-se a anar a la gira asiàtica de l'Arsenal, i perl que fa al senyor Arsene Wénger li segueix semblant malament la idea de deixar marxar al crack català, deixan-t'ho clar en unes declaracions dient que faria el que faci falta per retenir al capità gunner el major temps posible, la qual cosa va portar declaracions per part dels dos equips, per part del Barça van venir de Xavi en les que deia que el jugador de l'Arsenal no era feliç a Anglaterra, a l'entrenador francès no li van sentar gaire bé. Ara en Cesc ha decidit entrenar-se amb l'Arsenal B i més tard amb el primer equip, però només per no perdre la forma per tal de començar la pròxima temporada però que no sortirà al a foto d'equip per la temporada 2011-2012. Tmbé s'ha negat a jugar la Emirates Cup. Ni ha aparegut per l'estadi epr veure el seu equip.
Ara ve el kid de la qüestió: Jo com a culé, personalment, m'encantaria veure en Cesc vestit amb la samarreta blaugrana, però trobo que està sent molt poc professioinal i faltant el respecte als seus companys i al club en general.
Què penseu?
Debat obert- Salut !
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#1
Jo pense el mateix que tu. Si tens contracte en vigor, el tens fins les últimes conseqüències, i no pots anar de guay.
A més, el principal culpable de que no estiga ja al Barça és ell mateix, ja que vol treure més millons per la seua butxaca i per això les negociacions s'estan allargant tant.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
#2
ell ha dit que pagaria els diners que falten de la seva butxaca per tornar. si sent els colors, el seu desti es a can barça. :)
Sigues el primer a qui li agrada això.
daniel
#3
http://www.mundodeportivo.com/20110811/fc-barcelona/las-claves-del-fichaje-de-cesc-por-el-barca_54199214679.html
Cesc, per fi, més a prop que mai, a un pél del Barça ! Llegiu l'article del link que us he deixat a dalt on ho explica tot.
Això és imminent, per fi al senyor Arséne Wénger li sembla bé que el seu "captain" pugui cumplir el seu somni. Perfecte
FELICITATS CESC
Salut!
Sigues el primer a qui li agrada això.
daniel
#4
http://www.mundodeportivo.com/20110812/fc-barcelona/acuerdo-por-cesc-a-falta-del-si-oficial-del-arsenal_54198842142.html
I per fi, després de mooooltes negociacions, el senyor Cesc Fàbregas és, jugador del Futbol Club Barcelona !!
Serà presentat el dilluns, preòmassistirà a l'anada de la supercopa contra el Reial Madrid per tal de donar suport al seu nou club.
El més provable és que jugui la tornada al Camp Nou.
34 millons d'euros, més 6 de la butxaca del Cesc, increible...
En fi, molta sort. Ara avera si compleix les espectative.
Salut!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#5
En teoria, a qui ha de reemplaçar?
Sigues el primer a qui li agrada això.
daniel
#6
En teoria a Xavi però pot jugar d'Iiniesta també. Pot donar descans als titulars titulars que diguessim, però bé, aquest fitxatge ha sigut més pel sentiment culé que per necessitat al meu parer.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Sigues el primer a qui li agrada això.