quety balague
#0
Estem arribant al dia de les eleccions i res no ha canviat.
Els polítics catalans i els que pretenen ser-ho continuen necessitant desqualificar als oponents per presentar la seva campanya.
Cada partit intenta calar en un determinat sector dels votants per tenir un racó a la generalitat i poder tenir el seu sou assegurat .
Els que es proclamen independents, tots ells, han sigut incapaços de unir-se per lluitar per la Catalunya que diuen que estimen.
Perquè sol parlem de diners, de espolis, del que fa la resta d'Espanya, enlloc de parlar de renovació, de canviar els models obsolets , de innovar amb política econòmica, social, mediambiental, corrupció, finançament, treball, ...?
Vull una Catalunya lliure, no sol d'Espanya, lliure per crear un nou país, on els seus polítics estiguin per el que han d'estar, al servei d'un poble, en lloc de voler manar a un poble.
Segurament si es deixes de finançar als partits i tot tingués que sortir de les seves butxaques, tinguen que donar comptes de totes les despeses i entrades, sense tenir que tornar favors a bancs ni a entitats privades potser podrien seguir el programa electoral que fins el moment sempre ha sigut sol un programa electoral i un cop al poder se'l passen pel forro.
Avui per avui, els partits que hi han em recorden les famoses piràmides, aquelles que sol i guanyen els que estan dalt i la resta de la base se sent enganyada, utilitzada i decepcionada perquè els hi han robats els estalvis i les il.lusions.
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#1
Jo estic fart de tant botifler.
Tots són iguals, són iguals de imbecils i cabrons.
Són uns lladres, només els importa els diners, no els importa el poble, ni Catalunya, ni res relacionat amb tot això. L'únic que els importa, es quedar bé amb el poble, per a que puguin tenir un lloc i un sou assegurat, mentre ells viuen a costa de nosaltres. El rei, altre... s'ho beu i s'ho menja tot, el rei es feo, que se muera.
No miren més allà de el seu voltant, mentre ell i la seva família estiguin bé...
A xupar-la polítics, us farem tremolar!
Abans de tenir la llibertat d'una nació oprimida, hem de projectar un futur econòmicament, judicialment, etc, ben estructurat tot. No podem declarar independencia del pal. Hem de fer les coses bé.
Abans, hi va la meva família, la meva fam, i la supervivència meva, que no l'autonomia d'un país.
Per últim, cal dir, que només queda lluitar per un futur més digne. ;)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Victor
#2
T'equivoques Jumpy, els processos de independència no és fan creant la casa per la finestra, el que tu dius, projectar econòmicament, judicialment el país duu fent-se des de fa 100 anys, no és quelcom irracional. S'ha deixat molta tinta en descriure el nacionalisme i els projectes de futur. El que ens cal ara és aconseguir els ciments, els ciments per a un país fort i productiu. Eixos ciments són la independència, primer del principat i després si s'escau de la resta de la nació.
Restant oprimits no podem aconseguir res mes, hem tocat sostre i no ho diem nosaltres ens ho han deixat clar ells.
Pel que fa als politics no són tots iguals, els que son iguals son els de sempre. Mira els nous partits i llegeix els seus programes electorals, te'n recomane dos.
http://www.solidaritatcatalana.cat/en-accio/participa-del-manifes-electoral/at_download/arxiuAdjunt1 SI
http://pirata.cat/ Pirates de Catalunya
Segur que aquestos últims t'agraden mes, ah i bueno esperat primer a poder votar xdd
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#3
Em quedo amb els pirates, encara que ja els coneixia. xD
Sigues el primer a qui li agrada això.
Dèlia
#4
Primer de tot Jumpy, abans de parlar es important que tinguis un mínim de coneixements, i sense ofendre, crec que tu no els tens. ( I amb això no dic que jo els tingui tots.) Només cal veure't parlar, bueno, escriure... Fas unes expressions que et deixen per terra i ningú et prendra enserio, ara, això si vols que et prenguin enserio, perquè per al que dius crec que si, no? Creus estar molt segur del que dius oi? ( Us farem tremolar, hem de fer-ho bé...) Jumpy, no se a qui pretens enganyar, i espero equivocar-me perquè realment és molt trist però a mi sempre m'has fet entendre que no t'importava tot aixó, bueno a mi i a tothom, perquè realment se que no t'importa, però bé, això nomes era una cosa personal.
Sobre el que diu el Jumpy de projectar un futur abans d'obtenir la llibertat, crec que té raó per el simple fet de que sense tenir un projecte organitzat no es va enlloc, això obviament cada partit ja ho te montat segons els seus ideals o interessos millor dit i realment ens amaguen moltes coses, no sabem ja ni a qui votem...
Jo proposo un altre partit a votar...
http://desdebaix.cat/
Solidaritat Catalana Thor...? XD
Sigues el primer a qui li agrada això.
Victor
#5
Si, crec necessari l'assoliment immediat de la independència proclamant-la des del parlament. Com un Front popular.
Un cop sigam un estat ja decidirà el poble que quin camí vol triar, liberalisme, socialisme...
I d'altra banda crec que l'opinió del jumpy, és tan respectable com qualsevol altra i que segur que està mes informat que molta gent que conec.
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#6
El que no entenc encara, és, que per què hi ha tans partits, si quasi tots volen la independència xD
que els importa el socialisme, que ni noseque..
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
#7
SI
Sigues el primer a qui li agrada això.
Dèlia
#8
1. Doncs jo no crec que sigui una bona idea el proclamar la independència sense un projecte polític clar, al cap i a la fi si la gent no pren consciència ni s'organitza continuaran havent les injusticies socials que ens persegueixen fa tants anys, i personalment jo no lluito per això, pero respecto la teva opinió perquè trobo que tu si que estas informat, però això del Jumpy, si, es respectable, fins a cert punt, el que pasa es que ningu el prendra enserio en un futur, almenys algu amb dos dits de fronts, ell mateix es contradiu perquè realment no te coneixements, i sincerament a mi em fa mal sentir parlar a gent de coses tan importants i que realment s'ho passin per allà... un exemple més de la societat actual...
2. Jumpy, la independència no és simplement un sentiment, la independència porta moltes conseqüencies al darrere, i no es pot assolir la independència sense un projecte clar de futur, perquè sino no aribem en lloc, i si nosaltres ja ni ens te que importar això, no ens hauriem de queixar perque ens fotin una retallada, amb això vull dir que ens ha d'importar tant el fet de ser independents com el fet de com ser-ho, no se si se m'enten, ens queixem de que no conten amb nosaltres, tenim dret a decidir,si, molt bé, si ens posem a decidir, fem-ho bé, si diem 'volem la independència i m'es igual el que vagi darrere' perdona però em sembla ridícul... La importància dels projectes i dels ideals ha estat durant tota la història, i sembla mentida que coneixent la història segueixis sense entendre-ho, a més no has dit abans que 'Abans de tenir la llibertat d'una nació oprimida, hem de projectar un futur econòmicament, judicialment, etc, ben estructurat tot. No podem declarar independencia del pal. Hem de fer les coses bé.' Hmmm... Una altre contradicció, a veure si ens aclarem, eh? Com que que ens importa el socialisme? No te n'adones de la importància dels ideals o què? Per els quals han lluiten moltíssima gent amb esperança i il.lusió, i ara ve la nova generació i ho fot tot pel terra... L'EDUCACIÓ VA MALAMENT!
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#9
Hola?
Quin contradicció veus?
Jo només dic que el que penso.
I me la suen les teves idees comunistes.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Erik
#10
Per començar haig de dir que en Jumpy, amb "I me la suen les teves idees comunistes" acaba de perdre tota la credibilitat i respectabilitat que pot tenir la seva opinió. I ara mateix, en aquest fòrum, s'acaba d'exemplificar molt clarament el per què així no aconseguirem la independència, ja sigui amb un projecte sòlid o un projecte dèbil. "I me la suen les teves idees comunistes"... Amb aquesta frase s'exemplifica. Com podem parlar d'independència si els independentistes ens barallem tots entre nosaltres? És el que deia l'altre dia a la piulera, o piuladera, quan entendrem que la independència s'aconsegueix amb unitat, no barallant-nos entre tots? Així, els republicans, van perdre la guerra i, així, seguim els catalans. Lligats de mans perquè uns quants inadaptats (tant de les esquerres com de les dretes, no se salva ni déu) no saben conviure amb gent que no pensa igual que ell però que té el mateix objectiu (una gran incoherència, la veritat). Primer unim-nos per un objectiu. Després separem-nos en esquerra, centre i dreta i que guanyi el millor projecte que ens puguin oferir. Aviam si la gent ho entén d'una vegada. Com diu el Víctor, comencem lan casa pels ciments, no pel sostre.
Per cert Jumpy, si tu fossis polític i haguessis de dirigir un país, com ho faries? Està molt bé això de criticar i criticar. És cert que hi ha molt lladre al món de la política, no t'ho negaré. Però pensa què fa un polític. Com crea una llei amb la qual tots els ciutadans estiguin d'acord? No és fàcil dirigir un poblet, imagina't dirigir un país. Altra cosa, tu no mires només per tu i per la teva família? No prioritzes la salud, l'ecnomia, etc. teva i de la teva família? Pel que estic llegint sí. Un exemple de contradicció, Jumpy: "No miren més allà de el seu voltant, mentre ell i la seva família estiguin bé..." "Abans, hi va la meva família, la meva fam, i la supervivència meva" en el mateix post.
Ps. Jumpy, m'he basat en paraules teves per donar el meu argument. No et pensis ara que he anat a deixar-te malament ni res per l'estil. I pel segon paràgraf, tots ens contradiem una vegada o altre. Això no importa. El que importa és veure en què encertes i, sobretot, en què t'equivoques, i rectificar-ho. Veure més enllà de la primera pedra. Ampliar horitzons i veure-ho tot des de cada punt de vista. Llavors és quan podràs donar un argument sòlid i, si no et prenen seriosament, et prendran.
Ps2. Espero haver servit d'ajuda.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#11
Jumpy, has de pensar una mica més el que dius, i sobretot respectar les opinions dels altres. No pots anar al meu facebook a trollejar el que jo he dit, només per què no t'agradi.
Em sap greu haver-te contestat així, però sembla que només entres en raó essent dur amb tu.
Crec que has de tenir una mica més d'humiltat. Estic convençut que els anys t'ho donarà. Hem de pensar també que dels usuaris actius, ets el més jove amb diferència.
Jo et tinc estima perquè sé que tens moltes qualitats i actues així per l'entorn que tens.
Espero que sàpigues reflexionar sobre el que t'hem dit.
Atentament, el teu "pare".
Sigues el primer a qui li agrada això.