Diego
#0
Proposo de posar en aquest fil rutes, muntanyes, pobles pintorescs que conegueu i que val la pena visitar.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#1
Platja de L'Albir (Marina Baixa) i ruta per la serra
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#2
A mi la veritat, no m'agrada gaire paisajísticament la Marina Baixa. Tot és mont pelat, sense quasi verdor, no fa goig a la vista :S
Bé, parle del trajecte entre Alacant i Benidorm, que és allò que conec. Potser l'Albir, al trobar-se a barlovent rep una major quantitat de pluja.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ainhoa
#3
Gòsol
Sigues el primer a qui li agrada això.
Yuki Soma
#4
coincideixo amb la idea de Dani, heu d'anar a la platja de l'Albir. Em va encantar també Cantàbria, em va molar tot, d'allà!
Sigues el primer a qui li agrada això.
#5
Jo només puc dir llocs de Mallorca...
Ara se m'ocorr una platja (presiosa) de pedres, lloc tranquil i bastant aïllat. A més, anar fins allà es baixar un camí tot ple de corves, que duren més de 20 minuts cap abaix. Mereix la pena baixar, la veritat. Hi esta passat Esporles, segueixes la carretera, i al cap d'una estona hi ha a la dreta un camí que va cap abaix.
Si ho cercau en google maps, se nom Port d'es Canonge. Hi ha un cartell al camí que vos dic, així si que anau alerta ho veureu.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Només a Catalunya, tens molts llocs per gaudir de la natura, des de el pirineus catalanas fins algunes de les zones costaneres més conegudes.
Per gaudir de la natura pots fer acampades, sempre al llocs senyalitzats, o bé llogar una de les http://www.somrurals.com/ca/ cases rural , tens diferents llocs per descubrir, des de les provincies catalanes
http://www.somrurals.com/es/casas-rurales/barcelona Casa rural Barcelona
· Osona: Comarca interior de Barcelona, amb Paissatges verds i atractius. Sota el meu punt de vista, destaca la zona de Viladrau i Tavertet.
· Berguedà: Hi ha un gran nombre d'indrets de muntanya, amb paisatge verds, zones com Berga, tenen moltes zones de senderisme.
http://www.somrurals.com/es/casas-rurales/girona Casa rural Girona
· Ripolles i Garrotxa. Les comarques interiors de Girona, tenen el paisatge més destacat de muntanya, amb zones de valls i llacs. Zones com Camprodon o bé el Parc Natural de la Garrotxa.
· Empordà. La Costa Brava, té de tot. Si t'agrada senderisme, has de fer si o si el cami de Ronda, en diferents trams i que t'apropa paisatges agradables amb el mar de fons.
http://www.somrurals.com/es/casas-rurales/lleida Casa rural Lleida
· Pirineus. El paisatge tradiconal de muntanya a Catalunya. Recomanable tot l'any.
Sigues el primer a qui li agrada això.
#7
Hola gent, heu de venir a vistar l'Alt Empordà home, que amb la seva tramuntana ens deixa a tots ben esventilats
Sigues el primer a qui li agrada això.