Alain VIDAL
#4
Explico la llei :
Aquesta llei destitueix la nacionalitat francesa als immigrats que han esdevingut francesos i que han fet actes greus (Matar a un policia, un guardia civil, un jutge...).
El "francès de sempre" irà a la preso mentre que el "nou francès" irà a la preso i tindrà la doble pena de perdre la nacionalitat francesa, esdevenint apatrida, perquè, en general, el seu pais d'origen no vol tornar la nacionalitat d'origen al "nou francès" destituït.
Parlant de Sarko-NAZI. Es un home molt perillos, capaç de matar els seus pares per arribar al lloc que vol. Pren idees males de gent "no freqüentables" (Le Pen, Berlusconi...).
Exemple : Posa "gent de confiança" a les direccions generals de la televisio, de la ràdio i dels diaris, per millor control.lar l'informacio i per millor fer callar l'oposicio.
Parlant del cognom "Sarkozy". Es un cognom d'origen Rom. Un tal Sarkozy, de Lyon, ha parlat a la ràdio, fa pocs dies, explicant aixo. Ha dit que ha escrit a president per li explicar lo que ha dit a la ràdio. El cognom Sarkozy prové de la mateixa zona. Doncs, vol dir que els avantpassats del Sarko-NAZI, els avantpassats d'aquell Sarkozy de Lyon, els avantpassats dels Sarkozy de Martigues (N'hi ha !) i els avantpassats de tots els Sarkozy del mon vivien tots en la mateixa zona i eren germans o cosins.
Els policies control.len més Africans i Gitanos que la resta dels ciutadans francesos. Per a ells, el fet de ser Africà o Gitano, ja és un delicte. No cal generalitzar ! No és perquè 5% de persones fan una cosa que, obligatoriament, els 95% que queden fan iguals. La generalitzacio és racisme.
El racisme és perillos i és un delicte. El racisme divideix la classe obrera. El racisme porta la gent a fer-se la guerra.
Anem en compte ! L'estat francès s'està feixitzant cada dia més !
Demà mati, vaig a Marseille amb una Amiga Senegalesa que té de fer coses administratives. L'accompanyo, perquè no té cap cotxe. Si li demanen els papers i no a mi, els ensenyaré. Si em diuen "No fa falta !", demanaré perquè a ella els demanen els papers, i no a jo. Que potser és una perillosa delinqüent (Es honesta i és infirmera).
Si Sarko-NAZI actua aixis és
1/ Que a la primavera de 2012, hi ha eleccions presidencials i que vol guanyar les eleccions.
Entre 2005 i 2007, quan era Ministre de l'Interior, ha fet igual. Hi ha hagut onada de repressio...
2/ Quan parlen d'aixo, ens amaguen les malversacions que fan (Corrupcio, delictes financers diversos...), ens amaguen la pujada dels preus i de l'atur i la baixada del poder de compra, ens amaguen les vagues sectorials que hi ha pertot arreu de l'estat francès, ens amaguen les empreses que tanquen, ens amaguen la revolta que comença a bullir...
Hem d'eradicar el racisme, d'on que vingui.
||*||
Sigues el primer a qui li agrada això.