Dèlia
#0
Bones gent! Intento entrar sovint a flog.cat, quan vaig entrar per primera vegada em va cridar bastant l'atenció i poc a poc vaig anar formant part d'aquesta xarxa fins avui. La gent que hi ha és molt agradable i sobretot em cridava molt l'atenció el fòrum, degut als temes importants i interessants, en canvi ara, em sembla que això està morint, ja no es el mateix d'abans, només s'escriuen tonteries, o almenys la majoria. Personalment, crec que hauriem de fer d'aquest fòrum algo més obert a la gent que es registri, ja que veig molts registrats però pocs actius. El que em vinc a referir esque en el fòrum ens tractem d'una forma molt tancada, com si ja ens coneixèssim tots, i jo el primer que vaig pensar quan vaig entrar en aquest fòrum va ser això, que no pintava res aqui, com si ja estigues ocupat...M'enteneu? Clar està que segueixo aqui perquè he tingut bastant temps lliure, però la gent que es registra hauria de tenir l'oportunitat de presentar-se en algun tema del Fòrum, donar la benvinguda i això, poder fer més debats, parlar coses interessants, importants... Personalment crec que el fòrum es una eina important per a la comunicació dels usuàris i cal mantenir-la viva, qui sap el que podriem arribar a fer amb més gent. Alomillor m'estic equivocant de fòrum i li estic donant una importància que no és la seva, però aquesta es la meva opinió i la volia compartir amb vosaltres. Salut gent!
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#1
Jo crec el mateix, però aquí a flog.cat som uns vagos. A mi em va passar el mateix amb el fòrum d'esports. I no és que fos gaire interessant, però sempre estava bé fer la travessa, i després la gent que volia hi participava, però sempre els mateixos... després jo tenia que sumar punts, val... no és gaire feina però sempre hi ha coses més importants a fer. I si algún cop he participat més ha sigut per Dani, que s'ho mereix i per poder conservar flog.cat viu.
I ara com tu dius, flog.cat va morint... seria hora de resucitar-lo de qualsevol forma, però en tots els sentits no sols el fòrum... el xat ja és lo de menys, simplement la web.
Bé, és el que opino... després ja aniré dient amb la marxa. Què vagi bé. Agur.
PD: M'ha vingut un un fletxaso ara... el Sergio va abandonar flog.cat, però suposo que no tant sols per els temes catalanistes. Aquí ell s'avorria, no li agradaven els temes del fòrum. A voltes hi ha temes que m'atavalen, és cert U.u però si ell sortir d'aquí, és perquè prefereria altre espai ;/ .
Sigues el primer a qui li agrada això.
Victor
#2
Precisament Sergio és l'oposat absolut a la Skailed, mentre ella vol temes d'interès nacional i fòrums de debats on exposar les nostres idees, etc. A Sergio li interessen temes per passar-ho bé una estona, jocs, humor, etc.
Jo vaig arribar ací fa poc, quan ja estava tot montat, però se que en compte de dir el fòrum s'està morint el que s'ha de fer es directament fer temes de diverses temàtiques, i així tu pots construir el fòrum que tu vols, que vols un fòrum de debat i política, publica temes i els demés hi participarem allí, que vols humor i jocs, donava el mateix.
Ara bé, la base d'usuaris inactiva hauríem de fer alguna cosa per a que s'activés, m'agradaria saber si hi ha cap manera d'aconseguir-ho..
Així que de moment i recollint les idees de la skailed, propose:
* La creació d'un nou subforum que es posicionara el primer de tots que fora alguna cosa com: Eres nou? Presentat! Et donem la benvinguda. (o qualsevol altra cosa) i que li eixira al usuari acabat de registrar l'opció de presentar-te.
* Reiterar que qualsevol pot crear un tema, i que si ho féssim mes sovint tindria mes vida.
* Potenciar el entrar al fòrum des de la seua pagina de inici (http://forum.flog.cat/ ) i no només des de la pagina principal, ja que l'entrar des de la pagina de la pagina principal només permet tindre 5 temes en actiu deixant els altres oblidats i inactius per sempre. (El fòrum ara mateix nomes destaca com a novetats els cinc actius de la pàgina principal, crec que s'haura de basar en un sistema de llegits/no llegits com a la majoria de fòrums i després ja a la pagina principal que mostrara els 5 últims comentaris o potser els temes mes actius)
Salut i flog.cat!
Sigues el primer a qui li agrada això.
#3
Gràcies pels comentaris i feedback. Intentaré donar la meua opinió de les principals assumptes:
Com ho fem això?
Jo fa temps vaig reivindicar la figura de "community managers" o "relacions públiques" que portaren usuaris nous a la xarxa i, més important, aconseguiren que s'establiren com usuaris actius. Només es cal voluntat, i l'únic que faltaria és quin model de recompensa seguir. A tants € o què.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Dèlia
#4
A mi em sembla perfecte l'últim punt que diu el thor, i si sabes sobre el tema, buscaria i ajudaria però malauradament no se sobre progamadors ni coses d'aquestes.
Això si Daniol, no se en que et refereixes en lo últim que has dit de community managers o relacions públiques, no ho acabo d'entendre però en qualsevol cas tu ho has dit, només es cal voluntat i no trobo bé que la recompensa sigui en euros, ja que la gent començaria a oblidar la importància per el qual fer això, però bé, jo ajudaré i faré tot el que estigui en les meves mans per ajudar.
I sobre l'activitat del fòrum m'agradaria pensar que si els que som sempre ens hi posem una mica més, som més oberts i amb les quatre coses que em dit més amunt, arribarem a ser cada vegada més gent.
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#5
Ara que he llegit tot això, m'ha vingut al cap, que a l'apartat de novetat, on surten els articles publicats pels teus amics al blog, imatges noves... allà mateix quan algú publiqui un tema al fòrum sigui comunicat tal i com es presenta al blog. Amb nom del tema, una descripció i qui l'ha escrit.
Jo crec que és més útil, perquè si hem d'anar buscant temes dintre del fòrum ens podem morir.
Visca FLOG.CAT!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Noemí
#6
Jo estic d'acord amb en Jumpy, potser es podria ficar a les novetats i així es veuria més. I lo de fer que entri més gent al fòrum potser podriem fer com un apartat de recomanacions, no sé, per exemple si tu poses al teu perfil com a aficions la música doncs recomanacions de temes on es parli de música o alguna cosa així.
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#7
Ets una freak, diu el fòrum iced ^^
doncs sí, està bé la teva ideia. Al posar als teus gustos i aficions: esports, música, manga, etc... que surtin recomenades.
Sigues el primer a qui li agrada això.