Visualització sol post
Victor
#0
Paco Camps ha amenaçat a Rajoy de dur-se l’Scattergoris a casa si no s’accepta presumptivament corrupte com candidat a la Generalitat. o el que és el mateix, a traure als seus del PPCV i fundar el seu propi partit de masses i d’estricta obediència campsista. Des d’ací l’animem i el recomanem alguns punts bàsics de la ideologia del partit. Yes, we Camps!
1- El partit no deu renunciar a les sigles. Es denominarà Partit de Paco Camps el Valent. D’ara endavant PPCV- Autèntic.
2- Al partit es reconeixerà la figura de militant, simpatitzant, i la figura especial d’ “amiguito del alma”.
3- El PPCV-Autèntic es finançarà amb una rifa de nadal, el 25% de l’arreplegà de cada falla de l’Eixample i amb les aportacions recaptades per la campanya “Això ho pague jo!”.
4- La ideologia del partit dependrà de qui governe en Moncloa. Si hi ha govern socialista el PPCV-Autèntic es declararà independentista; federalista asimètric en el cas que governen els populars, i integrista islàmic en un hipotètic cas que guanyaren els comunistes.
5- L’himne del partit serà Paquito el Xocolater. S’editarà la versió chill-out, en pasdoble i una tercera de King Africa per emprar a conveniència en els esdeveniments organitzats per Orange Market.
6- El partit combinarà l’herència ideològica de Blasco Ibañez i Rafael Blasco, al temps que es reivindicarà l’econòmica de qualsevol altre de cognom Blasco.
7- Es mantindrà l’aposta per reclamar l’aigua de l’Ebre… i ara també la del Manzanares.
8- En el cas que la provincia d’Alacant es pose tonta i continue en mans de Ripoll, el partit adoptarà la denominació d’Alicanton-tolon de Villena cap a baix.
9- El partit traslladarà la seua seu del carrer Quart darrere de les torres per si cal tornar a emmurallar València. Disposarà també d’una embaixada en Madrid, al Carrer Gènova . A meitat camí entre els Tribunals i la seu estatal del PP … per si cal tornar a algun dels dos llocs.
10- La gent del PPCV-Autèntic serà obligatòriament feliç, així l’estiguen fregint en oli com un bunyol de carabassa. Per a tal fi es distribuiran pastilletes de la risa d’una céntrica farmàcia de València.
Font: http://picam.info/picama/decaleg-per-al-nou-partit-de-camps/ Picam
Sigues el primer a qui li agrada això.