Daniel OG
#0
Google Translate, el traductor de Google, ha incorporat el català entre les trenta-dues llengües disponibles actualment.
Es tracta d'un traductor bi-direccional amb què es poden traduir paraules i textos sencers i mitjançant el qual també es poden traduir webs al moment.
Les traduccions són d'una alta qualitat. No obstant incorpora un eina per ajudar en la millora de les traduccions automàtiques.
http://translate.google.com
Sigues el primer a qui li agrada això.
Eloi
#1
es pot fer traduir una pàgina i qe qedi traduida per sempre, és a dir, qe els altres la vegin sempre en aqell idioma, o almenys tu?
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#2
Sí. Ves a traduir la pàgina amb el http://translate.google.com/ Google Translate . Fes clic a l'enllaç "Elimina el marc" (part superior) i l'adreça que sortirà al navegador és la que pots enviar a l'altra persona. Que serà una cosa així com... http://66.102.9.104/translate_c?hl=ca&sl=ca&tl=fr&u=http://www.flog.cat/%3Fsc%3Dviuencatala%26sb%3Ddrets També pots fer-ho igual clicant sobre "Elimina el marc" amb el botó dret i seleccionar "copia l'enllaç" o veure l'adreça del marc inferior. ............................................ Per a usuaris avançats: http://66.102.9.104/translate_c?hl=ca&sl=LANG_FROM&tl=LANG_TO&u=URL On LANG_FROM (paràmetre GET "sl") és el codi de l'idioma d'origen (si s'omet, l'autodetecta) LANG_TO (paràmetre GET "tl") és el codi de l'idioma de destí (al qual volem traduir el document) i URL (paràmetre GET "u") és l'adreça a traduir (amb urlencode, clar)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Eloi
#3
pro jo em refereixo a alguna forma per tal de no haver de donar el link, és a dir qe cuan els altres obrin la web ja es vegi traduida.
Gràcies de totes formes dani!
i records, qe feia segles qe no venia per aqui!
Sigues el primer a qui li agrada això.