Talia
#0
El Barça tanca un acord verbal amb el València pel traspàs de David Villa. oan Laporta, per la seva banda, vol deixar tancat el traspàs abans de les eleccions a la presidència del F.C Barcelona, per poder vendre-ho com el seu darrer triomf. Segons apunta aquest diari esportiu, la notícia es podria fer oficial quan s'acabi el campionat de Lliga. L'estiu passat, David Villa ja va deixar clar que ell volia jugar a les ordres de Pep Guardiola, i va desestimar la milionària oferta del Reial Madrid. Així doncs, només falta que els dos clubs acabin de tancar els últims detalls d'un traspàs que portaria un altre killer al Camp Nou. Font: www.sms25.cat Com que hi ha molts culers per aci... doncs nose, pose la noticia per a que opineu... xD (activitat al fòrum d'esports!) Us mola el villa?? Creieu que aniria bé al barça?? o com que ja hi ha prou figures al barça no aportaria res nou??, o tal volta passa a ser un figura més i si??
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
#1
no vull en villa, i menys si el volen canviar per en BOJAN. o sigui, no. no em cau bé i no m'agrada com juga. i sobretot, no sent els colors. i repeteixo, si ve que vingui... però no a canvi de'n BOJAN.
NI VILLA NI CESC, BOJAN QUEDA'T!
Sigues el primer a qui li agrada això.
#2
Jo tampoc vull que villa vaja al barça, més que res pel què diu Marina, que no sent els colors, qui se sent del barça és qui ha sigut des de sempre o en tot cas els jugadors de fora que han vingut directament al barça... i si s'ha de canviar pel Bojan menys encara, això no!!!!!!!!
Preferiria abans a Cesc que a Villa.. ;)
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#3
A mi em dona igual, la veritat, però que a Bojan no el toquin... si vol venir al Barça, que vingui, tampoc és gaire cosa..
vaig a seguir amb el fòrum d'esports, ke tinc feina ;)
Sigues el primer a qui li agrada això.