Ni l'escàndol dels vestits del president, ni les ombres que planen sobre les contractacions de la Generalitat a la trama Gürtel ni les proves de finançament il·legal del PP valencià. La corrupció no passa factura al PP en la principal plaça forta, segons els resultats del Publiscopio del http://www.publico.es Diario Público . És més, si en aquest moment es celebressen unes eleccions autonòmiques, Camps seria reelegit còmodament president de la Generalitat amb un suport del 51% dels electors, el que equivaldria a entre 57 i 58 dels 99 escons que formen les Corts valencianes. És a dir, els conservadors guanyarien almenys tres diputats respecte a l'actual legislatura, encara que perdrien 1,5 punts en el suport de l'electorat. Més informació i anàlisi complet ( http://www.publico.es Público ): http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=ca&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.publico.es%2Fespana%2F304293%2Fcamps%2Frefuerza%2Fmayoria&sl=es&tl=ca Camps reforça la seva majoria http://translate.google.com/translate?hl=ca&sl=es&tl=ca&u=http%3A%2F%2Fwww.publico.es%2Fespana%2F304291%2Fcree%2Fpresident%2Fcorrupto Un 40% creu que el president és corrupte http://translate.google.com/translate?hl=ca&sl=es&tl=ca&u=http%3A%2F%2Fwww.publico.es%2Fxalok%2F304292%2Fcorrupcion%2Ffalta%2Falternativa Entre la corrupció i la falta d'alternativa
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
#1
Et cite: "Si els valencians fossin negres, votarien al Ku Kux Klan" xDDD
I el pitjor és que es veritat T_T
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
#2
em sembla molt fort :O
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#3
Havia escrit una reflexió collonuda, però al desar-la m'ha donat error TT
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#4
Actualització amb noves dades recollides i enquestes d'aquest mes d'Abril de 2011 (les dades anteriors de l'inici del tema eren de 2010):
Camps conserva la majoria absoluta tot i la corrupció. El PP pujaria un escó respecte al 2007. El PP només retrocediria un 2,1% i baixaria dues dècimes de valoració de Francisco Camps. El PSOE d'Alarte, a qui només coneix el 50% de l'electorat, baixaria 3 escons. Augment del vot i escons de Compromís i Esquerra Unida.
Font: http://www.publico.es/espana/370585/camps-conserva-la-mayoria-absoluta-pese-a-la-corrupcion
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
#5
la puta mare que els va fer.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#6
Jo prefereixo que guanyi el pp si això fa baixar el psoe i crèixer Compromís i EUPV. Cal fer veure a tothom quina és l'opció real de canvi.
Sigues el primer a qui li agrada això.