Daniel OG
#0
Ha arribat el segle XXI. Per què no truques des d'Internet? No coneixes la VOIP? (VOIP: Veu sobre IP, trucar per Internet) Hi ha opcions millors i més econòmiques que Skype per a trucar per Internet. Poivy - http://www.poivy.com Et descarregues un senzill programa, afegeixes un número a la agenda i ja pots trucar :) Inclús pots fer conferències (parlar amb més d'una persona a la vegada) http://www.poivy.com Els preus són: -- Trucades p2p entre Poivy: gratuïtes -- Trucades a fixes del territori espanyol gratuïtes -- Trucades a mòbils del territori espanyol, a qualsevol operador !! 0.04 €/min !! (4 cèntims/minut) -- SMS: 0.05 € -- Trucades internacionals gratuïtes a moltes destinacions. >>> Totes les tarifes: http://www.poivy.com/en/calling-rates.html (*) No es cobra establiment de trucada A l'afegir saldo, reps 120 dies de trucades gratuïtes (freedays) Pots trucar a destinacions gratuïtes sense saldo, però amb limitacions IVA/VAT inclòs (el preu de trucada és el de la columna "EUR/min", el IVA no es factura sobre la trucada sinó a l'afegir saldo) Termes d'ús: http://www.poivy.com/en/termsofuse.html, http://www.poivy.com/en/free.html Com pots afegir saldo? VISA/MC, transferència, Paypal, etc... Poivy és propietat de http://www.finarea.ch/ Finarea (f.k.a. BetaMax) i és el reseller de VOIP més econòmic pel moment al nostre àmbit. Feu un ull sempre a la comparativa dels preus actualitzada: http://backsla.sh/betamax http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-7-1-1.html Jo el porte utilitzant fa temps perfectament.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#1
Home, per a això, ja parlem pel micro.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#2
Ho has llegit?
A un fixe i a un mòbil vas a trucar pel micro?
(Calbot) xD
Altra cosa, que conste que publique el tema per compartir la informació amb tots i pel be de tots, no rep cap benefici jo d'això jaja =)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#3
Quina diferència hi ha amb l'Skype? Quin programa és millor?
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#4
Els preus de Skype en el cas del mòbils espanyols són sis vegades més cares.
I les trucades a fixes són infinit més cares, perquè a Skype les pagues i ben car.
http://www.skype.com/intl/es/prices/callrates/
Només que Skype té videoconferència i major integració amb serveis de tercers.
Skype no aport res més, ja que qualsevol programa de Finarea com Poivy també és compatible per a fer trucades a telèfons VOIP (SIP), cosa de la qual se li atribueix quasi exclusivament a Skype.
Sigues el primer a qui li agrada això.
#5
Una pregunta, si em baixo aquet programa i el poso, puc trucar al fixes d'españya gratis, pero abans he d'abonar "saldo" o ho puc fer directament ??
Gràcies
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#6
Si no tens saldo lògicament tens límits de temps (no recorde quins exactament ara).
Sigues el primer a qui li agrada això.