acuditscatalans
#0
que en penseu d'ETA?
realment jo trobo molt absurd el que fan.. l'altre dia van posar una bomba a una platja.. molt bé nanus :hurra:
crec que la manera de fer les coses no és l'adequada, sincerament m'agrada més la manera de fer de Terra Lliure, ja que només causaven danys materials, empreses o coses que anaven en contra nostra. TLL només va matar a una pobre dona gran, i se'n va penedir (i si no m'equivoco van deixar les armes llavors)
ETA el que fa és fotre bomba amb l'objectiu de cargar-se a un feixista, si, però no crec que es carguin als que realment fan mal al nostre país (o al seu, vaja)
crec que ETA hauria d'haver fet com a Irlanda, que també hi havia un grup terrorista, però quan van veure que les coses es podien fer democraticament van dir ep! fins aqui hem arribat, ara us deixem que ho feu democràticament. i ara tenen la independència i el suport de la població. ETA hauria d'haver fet el mateix..
també cal tenir en comte que el feixista de Zapatero ilegalitza tots els partits independentistes vascos... clar, llavors que han de fer? si no ho poden fer democràticament es pasen a les armes, ja que no es volen quedar de braços plegats mirant com bufa el vent.
au, opineu!
PD: modifico després de parlar amb Vtopvs. he pensat mentres ho escribia que aquestes coses potser era millor no posar-les, però recordo que aquest fil és només per saber la gent que n'opina d'ETA no pas per a res més.
no obstant, si els moderadors del forum creuen que no és adequat podeu esborrar-lo ;)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#1
Pel bé del web val més que no s'obrin fils sobre aquest tema.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#2
ETA està plena de talps espanyolistes, si no, no s'explica el que fan.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Daniel OG
#3
Jo sempre he pensat que, mirant la definició del que és feixista, ETA ho és; totes les organitzacions terroristes ho són. A més no defensen ni independència ni cap cosa perquè estan totalment desautoritzats perquè només saben que matar gent.
La manera d'aconseguir la independència passa per la paraula. Em costa dir-ho però trobe que Ibarretxe està fent un gran treball i per això està sent tan voraçment atacat i intimidat per "les forces de l'estat".
Per tant, FORA ETA.
D'altra banda els temes o missatges que compleixen les normes no són esborrats ;)
Sigues el primer a qui li agrada això.
acuditscatalans
#4
en aquest punt no estic d'acord amb tu, dani. crec que eta és totalment antifeixista, ja que és un dels seus punts a combatre, perquè aqui el feixista és l'estat espanyol. eta té algun "tic" feixista com ara que intenten imposar els seus ideals per la força, però els seus ideals son totalment CONTRARIS al feixisme.
només rectificar això, que molta gent pensa com tu i crec que aneu mal encaminats ;)
per la resta estic d'acord amb tu.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Eloi
#5
malgrat que algunes de les seves idees m'agraden,
fora ETA.
Aquesta no és la forma correcta d'actuar, i cap idea ni pensament justifica el fet de matar persones.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#6
Una cosa és el que diuen i una ben distinta el que fan.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Aina
#7
I tant. Jo estic dacord amb en daniol. els etarres són feixistes, encara que els seus ideals siguin contraris, els seus actes demostren un nacionalisme descontrolat, unit a la violència i al no diàleg
no hem de cometre el mateix error.
Estic completament en contra de la lluita armada
Sigues el primer a qui li agrada això.
#8
A veure....
La pregunta no seria si Gora Eta o no, la pregunta seria, Estàs a favor de la lluita armada per aconseguir la independència dels Països Catalans? (per exemple...)
I la meva opinió és que estic totalment d'acord amb la lluita armada i qui pensi que parlant ens donaràn la independència que s'ho faci mirar...perqué això no sera mai.
(Diuen que la gent somiant és feliç, però si desperten de tan en quan).
El mitjà justifica la fi!
Sigues el primer a qui li agrada això.
acuditscatalans
#9
Totalment d'acord amb Llibertaat, potser el millor metode seria dialogant, però obrim els ulls, DE DEBÒ CREIEU QUE DIALOGANT HO ACONSEGUIREM?
com deia aquell "la llibertat no es demana, S'AGAFA!" més que res, perquè si hem de demanar a espanya que es desfaci d'una de les seves majors fonts d'ingressos.. realment creieu que ho faràn? jaja
jo crec que son aixi, tenen més mala hostia perquè son més iberics, i des del primer dia de la seva existencia han sigut intocables, no ha sigut per que sí el fet de que ni els arabs ni els romans (entre molts altres) van conseguir conquerir-los.
els catalans no, som tossuts, seguim amb la mateixa idea 300 anys després.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Joan Pau Joan Pau
#10
FORA ETA!
Sigues el primer a qui li agrada això.
#11
A veure......
He dit que ESTIC D'ACORD AMB AL LLUITA ARMADA, NO ESTIC D'ACORD AMB EL QUE FA ETA
Estic d'acord amb tu que ETA mata a gent inoçent que no tenen res a veure amb el món polític i altres...
estic d'acord amb al llutia armada aplicada com a un mitjà per aconseguir la fi, en aquest sentit la independència dels Països Catalans.
Exemple: Mira Terra LLiure, no van matar a ningú però si utilizaven lluita armada revolucionaria ;)
Apaaaaaali, salut
Sigues el primer a qui li agrada això.
Gina
#12
no penso expandir-me massa en el tema... un cop ja ho vaig fer al Xat i ja vaig veure ue hi havia diversitat d'opinions...
el fi justifica els mitjans? em sap greu però a mi això no em sembla el més adequat...
la lluita armada d'una forma sensata és bona fins a cert punt (que tampoc em sembla la millor via... tot i que veient la societat actual crec que és la única quasi...) però ETA no fa només lluita armada sinó que assassina sovint gent innocent que no té cap culpa del que passa fora de la seva vida... degradant per a la persona humana...
prou, he dit que no m'expandiria :D
Sigues el primer a qui li agrada això.
Joanot
#13
és massa complicat exposar tot el que penso, però potser pel que fa a eta, diria Fora ETA.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
#14
Estic completament d'acord amb Daniol... El recolzament a la lluita armada (pense jo) ve de considerar que qui utilitza aquest mitjà és el més idealista, i tot això ve d'una percepció romàntica i poc realista.
És molt, digam, grandiloquent posar-se a favor de les armes... Però penseu en les vídues, en els orfes, penseu en que la violència és el primer eslabò d'una cadena d'odi que mai acaba.
És com si hui eixiren cinquanta punks al carrer i matessin a uns skinheads... després els skins contestaran, els punks ho tornaran a fer, i així successivament.
Qualsevol persona o bàndol que obtinga el poder amb aquestos mitjans, perd la confiança de la part de la població que no es absolutament radical. LA FORÇA NO ET DONA LA RAÒ.
I per a aquells que defensen que el fi justifica els mitjans, penseu en l'estalinisme... els milions de russos que foren enviats al Gulag, realment s'ho mereixien? A la seua manera, Stalin no era molt millor que Hitler.
Si volem crear un futur millor i més just, cal que aprenguem del passat.
Salut!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Victor
#15
Decididament crec que amb el diàleg i la democràcia (si la meva fe en aquesta fluctua sovint) podem arribar molt lluny. Tenim el cas d'arenys i la taca d'oli que està estenent. Mes de 60 municipis estan plantejant-se fer consultes similars. A mes per la via democràtica esperem tindre el suport d'europa. Si l'estat espanyol intenta evitar les consultes amb formes antidemocràtiques. L'Unió europea intervindrà. Ja que a europa les consultes per la sobirania dels pobles son freqüents i tenen el suport de l'estat. No com acì que ja se sap... Be per tant estic absolutament en contra de la via armada, som al segle XXI cony. FORA ETA.
Sigues el primer a qui li agrada això.