Daniel OG
#0
El secretari dels socialistes valencians, Jorge Alarte, vol fer desaparèixer les sigles PSPV de la web, violant l'acord del congrés en el seu intent d'esborrar el nom 'País Valencià'. La web del Partit Socialista del País Valencià-PSOE té des de fa anys l'adreça PSPV-PSOE.net. Però aviat canviarà. L'expressió 'País Valencià' desapareixerà per a donar pas a 'Socialistes Valencians'. De fet SocialistesValencians.org ja està preparada per a ser la web oficial. El secretari general Jorge Alarte va intentar al XI Congrès canviar "País Valencià" per "Comunitat Valenciana" però va ser derrotat estrepitosament. Ara vol canviar el nom sense consultar als militants. Alarte va proposar al XI Congrès canviar "Partit Socialista del País Valencià" per "Partit Socialista de la Comunitat Valenciana". Alarte, que representa l'ala més dretana del partit considera que cal assumir la terminologia i els símbols emprats tradicionalment per la dreta valenciana (!). Amb el suport de l'aparell de Madrid Alarte va guanyar pels pèls el congrés davant Ximo Puig, alcalde de Morella. La proposta d'Alarte d'eliminar l'expressió País Valencià va patir una derrota històrica ja que en la comissió del congrés on es va votar 107 militants es van manifestar en contra i només set van votar a favor del secretari general. A més Alarte va ser rebut pel plenari amb crits de "País Valencià!, País Valencià!". Ara, però, el secretari general dels socialistes valencians sembla decidit a ignorar els acords del seu propi congrès i treballa per a potenciar la marca "Socialistes Valencians" fent desaparèixer l'expressió País Valencià. La creació de la nova web que substituirà la tradicional seria un primer pas, segons diverses fonts, en el camí cap al canvi definitiu de les sigles, canvi que és de preveure que provocarà una forta polèmica interna dins el partit. Font: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3627625
Sigues el primer a qui li agrada això.
Joan Pau Joan Pau
#1
No he entès perquè volen canviar les sigles...
Bé... tal i com diuen comportarà problemes dins del partit... =S
Torno a dir... no ho entenc... XD
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#2
O ens movem ràpidament i fermament o la situació prompte serà irreversible. Ara o mai!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Aldric
#3
Quin desastre! el PP ha aconseguit dues coses, manar al País Valencià i adreçar a la dreta, determinats partits polítics, per tal de rascar algun vot.
Aquí tant sols poden actuar membres, simpatizants i militants del PSPV la resta de partits han de quedar al marge. Veure'm com acaba tot plegat.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Wilston
#4
PPSOE-C LA MATEIXA MERDA, DIFERENT OLOR!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
#5
¿?
puaf...
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#6
Puto jabobinisme i dirigisme des de Madrid!
Sigues el primer a qui li agrada això.