Victor
#0
Independentment de la llengua en què tingues els menús del teu navegador, és també molt important la llengua que defineixes com a preferida per a aquesta aplicació. Tot i que aparentment no ho sembli, la llengua del navegador que utilitzes per a moure't per Internet dóna a conèixer la teua preferència lingüística.
Per què es té en compte la llengua que es predetermina en el navegador?
* En un web multilingüe et sortirà per defecte la plana en català quan el sistema reconega el català com la llengua del teu navegador.
* Si descarregues un programa multilingüe, aquest es baixa en la llengua que tens configurada en el navegador. Per tant, disposaràs més fàcilment de programari en català si el teu navegador està correctament configurat.
* Els administradors de webs, a més, fan servir la llengua que detecten com a predefinida en els navegadors com una estimació dels visitants/parlants de la llengua. Si per exemple les visites amb navegadors amb el català com a llengua preferida no suposa un percentatge elevat, poden decidir deixar d'oferir planes en català. Així, que les empreses multinacionals tinguen webs específiques en català pel seu mercat catalanoparlant també depèn del fet que el català siga la teua llengua predefinida.
SI EL CATALÀ ÉS LA TEUA LLENGUA, PARLA TAMBÉ EN CATALÀ A INTERNET
Seguint http://www.navegaencatala.cat/com_navegar_en_catala.html aquestes senzilles instruccions , pots configurar el navegador en català i el planeta tindrà en compte la teua opció lingüística.
Si també vols que els menús del teu navegador estiguen en català, descarrega't els navegadors a http://www.softcatala.org/wiki/Categoria:Rebost_Internet_Navegadors_Windows Sofcatalà , http://www.microsoft.com/spain/cat/ordinador/default.mspx Microsoft i http://www.google.com/chrome/index.html?hl=ca_es&brand=CHMB&utm_campaign=es&utm_source=es-ha-emea-es-sk&utm_medium=ha Chrome .
Font: http://www.navegaencatala.cat/perque.html navegaencatalà
Sigues el primer a qui li agrada això.