Olga Cor
#0
La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit al "Manifiesto por la lengua común", que el passat 23 de juny va presentar un grup d'intel·lectuals a Madrid. La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo, que demanen que el parlament espanyol elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única "que pot ser-li suposada" als seus ciutadans. A més, Telecinco ha dit, a l'informatiu del migdia, que "posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte".
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#1
Quina merda de cadena, és la pitjor amb diferència (inclosa canal nou xD)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Gina
#2
Però això és realment cert?
Vull dir que jo conec gent que diu que no és res més que un frau quehan fet rular via Internet (mails, pàgines, etc)
En el cas que fos cert (jo no miro mai Tv5, directament) trobaria execel·lent el boicot que s'està demanant. Segons lo poc que he llegit i lo poc informada que em veig, estic deduïnt que ens trobem davant una segona dictadura. I fa mal emplear aquesta paraula, tot recordant què va passar durant aquelles èpoques, però és l'únic que em ve al cap quan se'm parla "d'imposició del castellà". Jo sóc una persona que fa ús del castellà, per què negar-ho, però la meva llengua, la llengua ue m'ha vist crèixer i m'ha fet com sóc no és pas la "lengua del imperio", sinó aquella llengua que, per unes circumstàncies o d'altres, han volgut matar. Per a mi la llibertat d'expressió comença amb la llibertat d'escollir la meva propia llengua per expressar-me. Si comencem retallant la llengua que hem d'emplear, on acabarem? Així, senyors polítics (tot i que no em senten) i senyors de Tv5, només aconseguiran una nova rebel·lió obrera, i aquest cop no tindrem un segon 11 de Setembre, per què jo no crec que la gent estigui disposada a deixar que una altra dictadura envaeixi les nostres vides; començant per mi i seguint amb la meva àvia! Estem indignades i, si això tira endavant, no ens quedarem indiferents!
La meva llibertat d'expressió, actualment, és ben poca, no permetré que em vulguin limitar la meva llibertat d'expressió a una simple opinió més de l'"imperi espanyol".
Salut, independència i llibertat!
(K)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Gina
#3
Ara ja me n'he informat correctament, i em sembla IMPERDONABLE
si amb el boicot podem fer alguna cosa... ^^
(em sap greu per "Escenas de matrimonio" i "Càmera Café"
però en fi!
Boicot ^^
Sigues el primer a qui li agrada això.
Eva
#4
pff quina ràbia tlecinco! smpre a les sèries o programes diuen algun comentari disciminatoria pels catalans
xxo intento no mirarlo |:(
Sigues el primer a qui li agrada això.