Nami swuan
#0
hola com us va?
escric este post perquè no me'n surto tinc un problema en power point
la qüestió és que m'agradaria transformar un power point amb un vído a cada diapositiva(versió 2003) en format de vídeo,(avi o mwv, o el format que em recomaneu millor per a aquest cas)
el problema és que ja he provat diversos conversors o programes com per exemple movaviPPTTovideoconverterSetUp, xPowerPoint-to-video-converter, també he provat la web onlinevideoconverter.com.es , etc. i sí, convertir formats, converteixen, però quan el meu power point ja està convertit a format de vídeo a través d'eixos programes o plataformes, els vídeos insertats a cada diapositiva no es reprodueixen, es com si directament shaguessin convertit en imatges. I m'agradaria que al convertir el power point a vídeo, els vídeos que anteriorment he insertat a cada diapositiva del powerpoint, també es reproduïren, i ja no sé que fer, per això us demano consell i ajuda. O que em respongueu directament que al convertir un power a vídeo els videos insertats en les diapositives no es poden reproduir ?? una pista please
Sigues el primer a qui li agrada això.
Xavier
#1
Hola Nami91 ,
M'imagino que ja no et sirà d'ajuda per al present perquè ha passat força temps però per si no ho sabies, en el següent enllaç hi ha una posible solució:
https://support.office.com/en-us/article/Turn-your-presentation-into-a-video-C140551F-CB37-4818-B5D4-3E30815C3E83
Ja em comentes ! Salut.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Nami swuan
#2
gràcies xxavi, més val tard que mai. afegeix ixe enllaç en favorits i ja ho sé per a la propera vegada!
Sigues el primer a qui li agrada això.