#0
Hola!
Us presento #UltramarcUK.
El 4, 5 i 6 de setembre en Marc Puig, de Santa Coloma de Farners, va participar a l'Ultraman UK 2014, el triatló d'ultra distància més dur que es fa a Europa. En aquest documental podeu veure la seva cursa al llarg dels tres dies, la preparació prèvia i el resultat final, juntament amb la feina del seu equip i els companys de competició.
La veritat és que el nano té futur... actualment està preparant el seu pròxim repte: Gigatló Suïssa 2015 - bici de carretera, BTT, natació, córrer i patins en línia, on hi tornarem a ser per fer-ne un nou documental.
I la gràcia de tot plegat està en que si tota va com està anant, l'any que vé té plaça assegurada al CAMPIONAT DEL MÓN A L'ULTRAMAN DE HAWAII.
Doncs aquí el teniu. Si us agrada córrer, nedar o el ciclisme podria agradar-vos.
[youtube]H2T78n4WZi8[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=H2T78n4WZi8
Sigues el primer a qui li agrada això.
#1
Algunes dades, crec que bastant importants: Un Ultraman és una prova de 3 dies: 1 - Natació (10 km) i Bicicleta (145km) 2 - Bicicleta (275 km) 3- Doble Marató (84 km) Amb un temps de tall de 12 hores al final de cada dia. El 2013 hi va participar el barceloní Valentí Sanjuan. Aquest 2014 en Marc va acabar en 4 hores menys que ell, amb un temps de 24:33:00 marcant així el millor temps mai marcat per un català (o espanyol) a la prova d'ultradistància.
Sigues el primer a qui li agrada això.