per en 27 Febrer 2019
1,622 Vistes

Com que allò que l’alegria va per barris és ben cert, avui comença una nova fase del judici aquest de Madrid, i tot el que fins ara ens ha semblat més que digne i més que just per part dels que s’asseuen a la banqueta d’acusats, i més que absurd per part de les acusacions que han pogut intervenir, és a punt de canviar de manera radical.

Avui començaran els interrogatoris als testimonis i entrarà en acció Vox. Avui començarà una indecent exhibició pública de bilis i d’odi vestits de negre. Preparem-nos per a paraules i arguments carregats de mala fe i de ganes de destruir la diferència i tot el que considerin que atempta contra la unitat de la pàtria. Avui comença realment l’espectacle, i encara rai que ho farà amb els polítics d’aquí i d’allà com a primers a declarar. No oblidem que molts d’ells són autèntics ostatges de les seves paraules, sigui davant dels mitjans o en seu parlamentària. Llevat que ara ens vulguin vendre que tot el que van dir en el seu moment era mentida, que també podria ser, per vés tu a saber quins foscos interessos.

El judici polític, no ens enganyem, comença ara. Estiguem preparats per contenir la ràbia davant de les barbaritats que haurem d’escoltar. I preparem-nos per a una sentència que prou pot ser que no tingui el to de cordialitat i rigor que s’ha demostrat, o fingit, fins ara. L’autèntic judici de la ira, l’escarment i l’acarnissament públics comencen avui. I també es consuma el retorn del feixisme, amb tots els drets i amb tota l’empara legal i judicial. Una autèntica campanya electoral emparada en un tribunal. La millor plataforma, sense cap mena de dubtes.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
David Cuenca Ros
Saps com tornar a penjar articles? El meu blog tampoc no va.
7 Març 2019
No, no sé què passa. He fet un correu als responsables del blog però no han dit res més. A veure si se soluciona...
19 Març 2019