David Cuenca Ros
per en 26 Setembre 2018
870 Vistes

Arribes a casa després d'un dia llarguíssim i esgotador a la feina. Tens el cap ple de preocupacions, i tens el temps just de traslladar-les a l'agenda de l'endemà. Et coneixes, i saps que preferiries resoldre-les ara, perquè inevitablement les arrossegaràs fins que demà trobis un moment de tranquil·litat per poder-les gestionar. Però hi ha prioritats: avui juga el Barça, i et mereixes dues hores de treva per gaudir del teu equip.

Arribes a casa, i l'única cosa que vols és que el teu equip t'alegri el dia, que el teu exèrcit groc desarmat deixi clar qui mana. Que et distregui, que et diverteixi, que t'enorgulleixi.

Arribes a casa, i l'única cosa que demanes és que el teu equip faci els deures, compleixi i no faci el ridícul. Està vist que el nostre destí és passar-nos la vida demanant impossibles.

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
David Cuenca Ros
El humor siempre es bienvenido. Al fin y al cabo, sólo es fútbol. Bien por Machín por devolvernos algo de alegría, pero cuando escribí no tenía ni idea y además no suaviza para nada el cabreo. Si no viste el partido, te lo resumo: apatía, total y absoluta.
27 Setembre 2018
David Cuenca Ros
Nou article
27 Setembre 2018