Marina Pons Garcia
per en 4 D'octubre 2010
1,653 Vistes

La música, conductora de sensacions, acompanyant indiscutible de la festa...
que fariem sense aquesta meravella?!

El Pais Valencià som la comunitat autónoma amb més arrels amb la musica, ja que contem amb 512 societats musicals. Als nostres pobles (en alguns més i en altres menys) la música es una tradició que entre tots hem de conservar.

Fa un temps, el Govern Valencià, va fer un retallada a les subvencions de les escoles de musica. Aquesta retallada suposava que les nostres escoles de musica no pogueren anar endavant com cal i el tancament d'algunes d'elles.

Pareix ser que al nostre govern li interessa més invertir el capital amb la formula 1, l'america's cup, o la defensa de la tradició taurina (que no se quina tradició tinguem asi....), o altres tonteries.

Que fariem si les nostres escoles no pugueren anar endavant? Els educands no podrien estudiar musica, les nostres bandes de musica anirien disminuint el nombre de musics, i que guanyariem amb aixo?? Moros i cristians sense musica o una cosa que faria més mal a "los valencianos": les falles.

Es va dir, que com a protesta, si no pujaven les subvencions els musics ens uniriem per a no tocar a falles. Quin goig faria veure falleres i fallers sense musica!!!! :D

Per sort d'ells, han pujat les subvencions, encara que minimament.

Per aixo hem de lluitar entre tots, musics i no musics per conservar esta meravella que es la musica!!

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
Raquel Canet Sancho
Son molt llestos, i fan el que els interessa, com sempre, una pena, però s'ha de lluitar igual que per tot allò que estimes a la vida, una besadeta guapa!
4 D'octubre 2010