Victor
per en 24 Setembre 2010
1,415 Vistes

Hui, divendres, amb la primera ressaca universitària me donat conter que m'he alçat 3 quarts d'hora desprès que començara la classe de empresa, peró  bueno, que hi farem... Sols volia publicar el que em costa ara esperar a que els semàfors es posen en roig, o que vinga l'assecensor o fins i tot caminar pel carrer, tot (i tot inclou tot) em recorda a tu, anit per exemple vam sopar al turc on no fa res estàvem tu i jo. València és grisa sense tu i jo esdevinc una anima atípica amb ganes de somiar, de somiar-te. Se que hauria d'estar fent-me "l'asmosar" però que cony, tinc temps.
3 i no m'ho crec 3 3 3 3 3 3 3 3 3 i bueno 1, rebente.

El Micalet, t'està esperant , ja saps que vull dir . Miquelet o com t'agrade dir-li ací estic per fer-te contenta i que sàpigues que t3 m'entre tu no estàs i et somie i et tinc sempre al costat, a cada pensament, racó, o  record, sempre junts.

Sols t'anhele i et somie cada dia perquè t'estime.

 

 

 

Mil petons VMBR

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
Ara si m'ho crec 😃 queeeeeee bonic thor... gràcies per estimar-me tal i com m'estimes 😳 jeje
24 Setembre 2010
Marina
😃)))))))))))))))))))))) així magrada, que en miguelete m'esperi xddd suposo que debies portar diners quaan vas nar al turc, no? jiji et trobo a faltar. pd: felicitats !!! 😃
24 Setembre 2010
Albert
amor FTW
25 Setembre 2010
Alba
Que boniics!! =P
26 Setembre 2010