Ness
per en 25 Agost 2017
1,112 Vistes

Article pensat per ésser llegit a l’11 de Setembre d’enguany.

La RUIna ens va arribar de Madrid, d’un partit espanyol d’esquerres que va venir amb ànim  de fer-se el simpàtic, no de Puigdemont.

De RUInes se’n poden fer sempre, per canvis de traçat d’una Rambla, per triar el color que pintaràs el bloc de pisos on vius o per posar o treure arbres d’una via però mai per decidir el futur de la nostra nació al costat de les nacions lliures.

De Referèndums sempre se n’han fet. A Barcelona per millorar la Diagonal i ja vam veure l’èxit... Per divorcis municipals: Vila-Seca i Salou... Fins i tot, a l’Espanya del Generalísimo, se’n feien... per decidir entre Franco i Samaranch, obligatoris sota pena de no cobrar el sou...

Ara, la Llibertat d’expressió ha quedat sota mínims. Estem retrocedint com els crancs a nivells on els independentistes o aquells que creien que ho eren, passaven per l’Audiencia Nacional. Recordem l’ex jutge Carlos Bueren condemnant a Núria Cadenas per “sus inquietudes catalanistas”, l‘any 88; o potser no recordeu la frase cèlebre de J. L. Corcuera dient als anys 90, que “en España no se perseguia a nadie por sus ideales democráticos”. Els partidaris de la RUI –i els que s’ho creuen- partiran la seva medecina a la inversa. La llibertat d’expressió a nivells del nepotisme il·lustrat: Santiago Espot se’l jutja per injúries a molts espanyols per la xiulada contra l’Himne dels Borbons... A mi, cada dia Espanya m’injuria i no vaig posant denúncies als jutjats que tampoc me les acceptarien. A l’Hèctor L. Bofill per piulades innocents sobre els valors d’una democràcia neta com a jurista que és.... I els enamorats de la RUIna fent de bocamolls a les conferències: Ridao: “No farem referèndum a l’Octubre sinó Autonòmiques a finals d’any”, ja tenim les paperetes comprades; al juny, Junqueras: “si no fem Referèndum, anirem directament a Autonòmiques”. Què us passa ERC i companyia? Fa temps ens van dir que al 2020 ja tindríem traspassades les competències de Renfe. Per què deuen voler la Independència, aquells que si vivint de la moma ho tenen tot? Per què han de perdre uns privilegis que vénen de Madrid i que els subvenciona els partits  per enredar els processistes intolerants vers tota dissidència? Per què volen una caixa comuna pels Senyors Consellers que no mouen un dit per desempallegar-nos d’Espanya amb una DUI i es mostren indiferents per les multes desorbitades i injustes contra el patriota i màrtir Santiago Espot per fer ús de la llibertat d’expressió, valors d’una democràcia?

Els babaus que segueixen com un ramat cec a l’ANC, mà dreta del Govern, aniran a dir SÍ a una Democràcia que mai podrà ser Catalana. Recordem a Ramon Barnils quan deia: “Tot espanyol quan diu: Nosotros los demócratas –diuen- nosotros los españoles”.

Ara per dissimular l’enganyifa ens han regalat un director de TV3 que no té res de catalana, com a gestor i no com a veritable director per netejar els elements contraris a la nostra llibertat. TV3 és un No-Do llegit en catanyol des d’agències espanyolistes. Sanchis és vicepresident d’Òmnium i tertulià del PuntAvui, mitjà subvencionat per la Generalitat. Un maquillatge tronat com el canvi de Conseller a Interior. D’un Jané unionista a un presumptament independentista o això deia fa anys. Batlle ha dimitit veient-se la pedregada a sobre: mà dreta del conspirador de Alfonso que ERC no li va fer res contractar. Però han deixat de penyora espanyola i dura a J. L. Trapero que cap dels sindicats de Mossos no el vol. El van endollar a Major, un càrrec obsolet i en vies d’extinció, un càrrec on l’anterior podria ben ser de l’Opus Dei -IESE i UIC-. Trapero, amb càrrec vitalici segons els sindicats, ja em dirà qui el treu? El sindicat majoritari dels Mossos, SPC va demanar compareixença parlamentària i no van trigar a col·locar-lo amb nocturnitat i traïdoria.

Amb les oposicions a mosso demanen el Nivell C de Català, però de xarnegos i espanyols continuen sent els mateixos i no en marxaran mai. La mentalitat espanyola de la directiva de mossos no ha canviat per molt que es canviï la roba –o es tregui el castellà de la web-: destinen més esforços a ajudar als espanyols de robatoris que no pas a catalans i, molts tenen les galtes de dir-t’ho a la cara: “A mi m’importa una merda què faci la ciutadania”. És més, amb el “Procés”, molts que van arribar d’altres cossos espanyols al CME n’estan sortint, d’un lloc on no n’haurien d’haver sortit mai! Els que restin, continuaran essent tan espanyols com sempre i  sempre hi estaran forçats tot i que rebin ordres des dels comandaments més alts. Seran espanyols contra Catalans i aquesta artificialitat de convivència pot esclatar-nos a les mans...

I aquests que han maquillat la seguretat són realment independentistes? Puigdemont, no volem maquillatges ni pastanagues.. com és que les teves orelles no reconeixen la paraula DUI? DECLARACIÓ UNILATERAL D’INDEPENDÈNCIA!!? Tan fàcil com seria fer-la davant de totes les Ambaixades!!! I no esperant anar a presó per defensar una democràcia estúpida...

Fa temps, Santiago Espot va patir un greu accident. Un ciclista el va atropellar. Eren èpoques que es trencava les banyes a canals ultres a presentar la NO espanyolitat de Catalunya. Per molt que tothom em digués que va ser un tràgic accident, jo continuo pensant que va ser intencionat. Un patriota compromès amb la nostra llibertat nacional, amb la DUI. I per molt que ens vulguin tancar el cas i maquillar-nos la mort de Muriel Casals, també atropellada per un ciclista, culpa seva, deien, ella també estava a favor de la DUI. Massa coincidències, no trobeu?

Pobres de nosaltres, què ens espera... La llibertat silenciada des d’altes esferes de l’establishment unionista i vividor; un ramat obedient de somriures –per no plorar- cridaran a favor d’un SÍ a l’espanyola, mentre que els veritables independentistes, cridarem a favor d’una DUI, la DUI dels països lliures.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.