Marina
per en 26 Març 2010
1,165 Vistes

Canvis d'horaris, deixadesa, festa i beure. Aquestes són les paraules que descriuen els meus caps de setmana. Em desperto a les dues i amb una mica sort, em puc passar el dia amb pijama. I a la nit... fem un OH SEEE ben gran. Que si bolera, que si fer la copeta, que si la discoteca, que si concert, que si quedem amb ells o no, que si ens veiem allà, que si dsp anem al xarito (algun dia us explicaré qués el xarito, no podeu morir sense menjar un entrepà allà!), que si em portes tu, que si em poso això o allò atre, que si avui no puc beure que he porto el cotxe (..o si)....

El meu comença avui amb bolera i demà concert de BRAMS! Aquesta setmana ha estat molt i molt profitosa. Vaig fer una exposició oral de PUTA MARE, em toquen entrades per la PEGATINA!, el barça guanya amb gol de BOJAN, concert GENIAL,  acabo el dijous i comença setmana santa! i això fins avui. Ara toca BRAMS i diumenge encara està en ? però alguna cosa es fa seguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur :)

La única foto que mig es salva i justament en aquell moment portava el barret rumbero la meu germana! :( Però bno, és luqui! (luquià!) jjaja

Us deixo una cançó que m'encanta ballar-la ^^

http://www.youtube.com/watch?v=vTKEnyClayw, David Ghetta - Memories

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.