La Pableta
per en 15 Gener 2017
1,328 Vistes

Avui he parlat amb ella sobre el que signifiques per mi.

Et puc dir, que amb el temps que fa que has entrat a la meva vida, m'has fet plantejar-me moltes coses, i en certa part puc dir que m'has fet crèixer com a persona.

Com estic farta de repetir, durant la majoria del temps sento por, perquè no em sento preparada per a afrontar moltes coses i menys per confiar amb la gent, però poc a poc, vaig sentint la necessitat d'explicar-te cada mínim detall que conforma la meva vida, sense que això suposi el pensar que m'estas jutjant. Així que, en primer lloc, vull que apreciis aquesta confiança que estic dipositant amb tu, perquè és el regal més sincer que puc fer-li a algú.

Després d'això, sento dir-te que a voltes m'incomoda sentir que t'estas comparant amb qui vaig estimar fa poc, perquè no teniu absolutament res que veure. A tu, et portaria sense dubtar a la meva terra, perquè apreciaries cada racó, cada fulla i cada petit  ésser que el conforma. I per això poc a poc vaig ansiant cada vegada més que formis part del meu món, perquè vull compartir amb tu cada petita part de mi. I a la mateixa vegada, vull seguir miran-te amb cara de boba mentre tu em parles amb aquella passió i aquella brillantor als ulls de videojocs. Vull, sens dubte, seguir aprenent amb tu

Després, també em moro de ganes de dir-te que no trobe millor motiu per gastar el meu present que passar-lo amb tu, ja sigui intentant no molestar-te per a que dormis bé, abraçant-te tot el que pugui per a sentir-te tant prop de mi com pugui, o miran-te als ulls mentre t'aparto el pèl de la cara mentre m'aguante les ganes de menjar-te a petons mente et dic a cau d'orella que t'estimo. 

A vegades, quan em miro als ulls em mossego la llengua per no fer-ho, perquè no vull que tinguis por.

Perquè potser no arribi a dir-t'ho mai, però mentre estic dins del llit oloran-te encara que no estiguis aquí no puc parar de sentir la irremendiable necessitat de fer-ho.

D'aquella manera que, encara que sapigue que tu no ho facis, jo voldré seguir teninte en la meva vida.

Incondicionalment.

Sense que faça falta que tu m'ho diguis a mi. 

Perquè vals més la pena que la majoria de persones que em rodegen.

Ara mateix jo estic sentint això, independentment de que tu ho facis.

I sé que ho seguiré fent tot el temps que romagis al meu costat.

Besant-me poc a poc perquè saps que em fa mal el nas.

Se el que sento, i estaré sentint-ho fins que el meu cor em deixi.

Cert

Clar

I breu.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.