per en 7 D'octubre 2016
1,140 Vistes
El blanquejament dental és un dels tractaments d'estètica realitzats en clínica que més han crescut en els últims anys, i la tendència continua sent a l'alça, ja que cada vegada més persones es preocupen per lluir un somriure deu i en aquest qualificatiu ha d'estar per obligació un color blanc que transmeti higiene i salut, que l'objectiu principal del blanquejament dental professional.
 
 
En aquest article ens centrarem en donar resposta a la pregunta de quant costa un blanquejament dental i quines són les raons per les quals pot variar tant el preu d'un lloc a un altre.
 
 
Hi ha moltes variants que poden incidir el preu del tractament, les més importants són aquestes 3:
 
Tipus de tractament realitzat: En aquest aspecte diferenciarem les tres opcions de tractament que es poden donar. Una és el blanquejament amb llum LED que es realitza a la clínica durant uns 30 minuts aproximadament. Una altra és el blanquejament ambulatori o casolà, que es realitza a casa mitjançant fèrules dentals trobes a mesura que es encaixen en les dents un cop se'ls ha aplicat un producte blanquejador, i s'han de deixar posades durant unes 2-3 hores de mitjana, depenent de les indicacions del dentista. La tercera opció és un tractament combinat de les dues anteriors.
 
 
Nombre de sessions: Aquest altre aspecte a tenir en compte, ja que algunes persones necessitaran més sessions de blanquejament que d'altres, i amb això, el preu del blanquejament pot augmentar i diferenciar-se molt d'un pacient a un altre. Encara que en general en una sessió de blanquejament professional ja es veuen resultats, és possible que siguin necessàries fins a 3 sessions i en alguns casos més, per aconseguir el resultat desitjat.
 
 
Clínica dental: El factor clau va ser lògicament la clínica dental a la qual preguntis pel preu, que pot variar molt en funció de la ciutat, la fama i especialització de la clínica, la formació dels professionals, l'equip de treball utilitzat , etc. A més, hi ha clíniques que tenen opcions de finançament, promocions o descomptes que també poden influir en aquest sentit.
 
 
Com veus, hi ha múltiples factors que fan que sigui realment difícil estimar el preu d'un tractament de blanquejament dental professional, però intentarem fer una estimació dels preus mitjans pels quals es pot trobar aquest tractament a les clíniques dentals:
 
 
Blanquejament dental amb llum LED: (220-280 €) Aquesta és la sessió en clínica que vas cosir a aplica un producte blanquejant sobre les dents i col·locar un llum de llum LED davant de la dentadura per fer actuar al producte.
 
 
Blanquejament casolà amb fèrules: (130-180 €) Aquest és el tractament que facilita el dentista amb les fèrules fetes a mida i el producte blanquejador adequat. Sol durar unes 2-3 setmanes aproximadament.
 
 
Tractament combinat: (300-450 €) És la combinació de la sessió en clínica amb llum LED i el tractament de reforç a casa amb fèrules.
 
 
Sabent tot això et pots fer una idea del preu aproximat que pot costar el blanquejament dental, però la millor manera de saber-ho amb certesa és acudir a la teva clínica dental de confiança i preguntar, perquè com hem vist, el preu pot variar molt fins i tot d'un pacient a un altre i en funció de les necessitats de cada persona.
 
 
Publicat a: Salut
Sigues el primer a qui li agrada això.