Joan Vilà Pau
per en 21 Setembre 2016
730 Vistes

Aquest petit text que ara començarà , està inspirat en un petit escrit romàntic que vaig escriure fa un o dos anys en un meu altre blog .  

                                    " PETONS DE LLIMONA "

Recordo perfectament aquell dia , tot va passar a trenc d'alba . Tots dos vam creuar les mirades i , en aquell moment , ens vam focalitzar l'un en l'altre . No hi havia res més al nostre costat , no mentres passaven aquells instants . Ella era tan ferma i segura que semblava ben bé que ningú la podria trepitjar i jo , per un moment vaig pensar que estava al cim del món . Aquell petó el recordo sense cap mena de dubte com el millor que he experimentat i experimentarè mai . Què és la vida sense aquests moments ? L'amor em corre per les venes i m'emplena a la vegada que em mata . 

 

Sigues el primer a qui li agrada això.