Joan Vilà Pau
per en 2 Setembre 2016
1,249 Vistes

Durant moltes etapes de la nostra vida les persones ens deixem fascinar per coses que trobem al món .  I és que com seria la vida sense aquells moments que quedes absolutament captivat per allò que t'encanta . Jo com molta gent , sento passió per moltes coses de les que ja us parlarè , el Reggae n'és una . Jo no entenc gaire de música i segurament algú que n'entengui i llegeixi això , podrà riure una bona estona , encara així , començem .  A vegades , els dies que tinc molta més energia m'agrada un Reggae molt més viu com el d'Auxili.

 En canvi , quan estic de relax entre les parets de la meva habitació , m'agrada molt més un estil com el de Bob Marley. Un estil que almenys en la meva opinió , em resullta familiar a l'anterior seria el de Bobby McFerrin.

          

.

 

Sigues el primer a qui li agrada això.