Marcel
per en 15 Maig 2016
1,832 Vistes

Des dels 18 anys he anat a votar a totes les eleccions, les municipals, les catalanes i inclús les eleccions generals espanyoles que mai m'han apassionat, ni m'apassionen ara, és més crec que un dels avantatges d'esdevenir independents serà estalviar-nos aquests comicis.

Prescindir de les eleccions espanyoles serà positiu en molts aspectes però sobretot en l'econòmic, estalviar-nos la seva campanya electoral, els milers de milions d'euros del pressupost públic que ens costa mantenir la publicitat, subvencionar els partits polítics de tot l'estat o els sous i dietes dels 350 escons del Congreso de Diputados i del encara més inútil Senado  amb els seus 266 senadors cobrant sous astronòmics com a premi dels partits a la seva obediència cega i en definitiva per no fer res. A part de consumir dietes, material i assessors entre beneficis a càrrec dels contribuents.

Dit això, tinc clar que com a català he de votar fins a l'última elecció espanyola mentre encara formem part de l'Estat espanyol, això no vol pas dir que em conformi amb la situació, molt al contrari, prefereixo utilitzar els mitjans dels que disposem per aconseguir la independència i crear unes institucions més eficaces, democràtiques, proporcionals i econòmiques que ajudin a crear unes condicions més favorables a la nostra societat i al benestar de la gent. I això crec que ho farem millor nosaltres mateixos des d'aquí que no uns senyors de Madrid que només es preocupen per cobar els nostres impostos.

Pert tot això, crec que a les eleccions generals els catalans hem d'anar a votar partits clarament independentistes, ja sigui Esquerra o Convergència, només així podrem pressionar des del seu centre polític a favor de les nostres demandes de referèndum i indepenència. Quants més diputats independentistes hi hagi a Madrid més fàcil serà bloquejar el seu sistema i fer-lo entrar en crisi si els partits polítics espanyols es neguen a negociar la independència o el referèndum com ha passat aquests últims 4 mesos. Cosa que desprestigia Espanya de cara al món i mina la seva credibilitat fent entrar en contradicció el seu règim monàrquic ja de per sí molt desacrditat i corromput.

Així doncs, voto per aprofitar totes les oportunitats que se'ns presenten per avançar cap a la independència i la Democràcia! Aquest 26J voto ((*((

Votar partits catalans a Madrid per negociar la independència o un referèndum o bloqueig institucional com els darrers 4 mesos! Tot canvi requereix de constància perserverant, perquè els canvis cal llaurar-los cada dia i la feina per fer és enorme i ingent si volem sortir-nos-en. La història no és lineal, sovint s'avança i es retrocedeix, i dependrà encara no del que faci una minoria, sinó del què fem la majoria. Per això si volem guanyar la independència hem de fer-la irreversible i això passa per mobilitzar molta gent al carrer, a les eleccions, en el dia a dia.

Publicat a: Religió
Sigues el primer a qui li agrada això.