Joan Vilà Pau
per en 19 Març 2016
1,289 Vistes

Ei, un altre blog perdut a intenet. Per cert, us agrada la fruita ? A mi m'encanta, cada dia porto una poma a la meva motxilla quan vaig a l'insti. Què opineu de Física i Química ? Per el que fa a mí, em sembla una MERDA en lletres majúscules. No hi ha manera de que m'entri al cap. Per fí ha arribat setmana santa, no puc més amb l'institut. En el tema amorós només hi ha carabasses . Estic súper enganxat a una cançó que es diu Me Myself & I. Bueno per qualsevol dubte , deixeu-ho als comentaris.

Ness
NO en tonc ni idea de la cançó de què parles, jo sóc de la música seriosa que no sol agradar al jovent que no hi ha crescut mai amb ella. A mi, les ciències de quan anava a l'insti tampoc eren sant de la meva devoció. Ja canviaràs; quan tinguis la meva edat tot serà diferent. Les pomes, per ésser si... Veure més
20 Març 2016