Victor
per en 20 Agost 2010
1,452 Vistes

Hui, amb una resaca fluixeta ma mare m'ha fet fer neteja de l'habitació, les meues endreces consisteixen en canviar les coses de lloc i amagar-les mes o menys fins que poc a poc tot torna a inundar la meua taula i a ocupar el lloc que li pertoca, el caos. Entre tanta cosa, m'he trobat una cullereta de gelat blava, que m'ha fet recordar quan te'n vaig triar una de rosa sense que et donares conter per fer-nos un gelat davant la catedral de girona. He trobat bitllets, molts bitllets de tren. Planols turistics de Barcelona, targetes de restaurants i conters al raco. Tot records fisics que són només una petita part de tots el que tinc al meu cor.

 

 

:* t3

 

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
mmmmmmmmmmmmmmm dos de palamós i un de granollers, és possible? xD
20 Agost 2010
Victor
Sep, dos de baraques i un got got got got got got got got got got got got got got got got got got got got got got got got xd
20 Agost 2010
JumpyOi
sera veritat que has anat a granollers? omg i com es q no ens vam veure? cagun la puta
2 Setembre 2010
Victor
Jo no el vaig veure, estas segur que hi vas anar? xd
2 Setembre 2010