Pere
per en 16 Setembre 2015
2,213 Vistes

És Bakara, un infern. I justament perquè era tan concorregut, sempre havia estat el lloc més perillós.

Però fins aquell moment havia estat el lloc de la mort dels altres. D'una mort que tant se li'n dóna a tothom.

Córrer sense por, de Giuseppe Catozzella. Traduït al català per l'Anna Casassas. Un llibre d'aquells que etfica un altre món dins del cap, i que m'està impactant i molt.

Publicat a: Personal
Ness
A mi m'han recomanat un llibre, una traducció del grec feta fa anys per un profe de l'insti on estic fent una substi: Eurípides: el Ciclop i, Sòfocles: Els sàtirs trastrejadors": teatre. Volia que els elements pertorbadors de 3er els fes llegir un llibre que ni jo ho faré....
23 Setembre 2015
Pere
Déu n'hi do, oi? Si obliguen a llegir coses d'aquest tipus a nanos tan joves, no m'estranya que després no tinguin gaire afició de llegir.
24 Setembre 2015