Fantasia_realitat
per en 27 Juliol 2015
867 Vistes

Un trio diferent.  Aquesta era la proposta que la Marta, la meva dona, m'havia fet per a avui. Així és que en sortir de la feina em vaig dirigir excitat i expectant cap a casa, a veure com es concretaria aquest anunci.

Vaig entar a casa i allà estava la Marta, nua i esperant-me.  Sabia perfectament a quina hora arribaria i podia imaginar que ho faria intranquil i prou calent com per no entretenir-me pel camí.

- Hola Jordi.  Prepart per fer un trio que no oblidaràs mai?

Jo vaig assentir, esperant la tercera pota d'aquest trio.  La Marta em va dur a l'habitació i allà era ella, asseguda en una cadira.  Una nina, extaordinàriament realista i, perquè no dir-ho, suggerent, però nina al capdavall.  La Marta s'hi va acostar i va començar a petonejar-la i acaronar-la com si fos una dona de debò, amb la qual vulgués excitar-me, cosa que va aconseguir ben aviat.  La Marta sap com m'agrada veure-la amb una altra dona, i no es va tallar un pèl en les seves accions.

Al cap d'una estona, la va apartar de la cadira i m'hi va fer asseure a mi.

- Seu, que ara que està preparada s'encarregarà de posar-te-la ben dura.  I sense pensar-s'ho ni un minut va introduir la meva polla dins de la boca de la nina perquè em fes una mamada en tota regla.  Vaig pensar que valia la pena deixar-me anar i gaudir d'aquesta nova experiència, així és que em vaig dedicar a follar la boca d'aquella insospitada amant, fins que la meva dona va decidir que ja la tenia prou a punt. 

- T'agrada, oi?  A que t'ha agradat la mamada?  Ja ho sabia que t'agradaria.  Està bona, la molt puta.  No m'ho negaràs. Folla-te-la, que ganes no et falten, i ella és aquí perquè te la follis ben follada.

I dit i fet.  Allà estava jo fotent-li a una nina, més calent que un gos, i amb la meva Marta observant-me i masturbant-se mentre jo gaudia del tacte d'aquella joguina i del morbo de la situació.  La Marta estava calenta, també i em va ordenar que m'agités al llit per posar-me la nina a sobre, cavalcant-me, de cara a ella.  I la follada va seguir en aquesta postura, còmoda i ben agradable per a una polla, la meva, que començava a reclamar un final explosiu.

Reconec que això de follar-me una nina m'estava agradant com mai no hauria pogut imaginar, i reconec que en bona part, també, per les instruccions de la Marta, ja immersa, com jo, en un autèntic trio, en el que ell feia més el paper d'observadora excitada i jo el de follador exhibicionista.

- Vinga Jordi, no et tallis.  Oi que tens ganes de follar-li el cul?  Doncs què esperes, peta-li el cul a aquesta golfa.  Aquestes paraules, acompanyades de la visió de la palla que s'estava fent la Marta, van escampar, si encara calia, qualsevol perdudici.  Així és que vaig agitar bocaterrosa la nina i sense mirament, vaig fotre-li pel cul d'un sol cop i vaig començar una follada violenta, fins que m'hi vaig escórrer en aquella autèntica puta de làtex.

- Molt bé.  Molt bé.  Va exclamar la Marta quan em vaig buidar.  Va girar la nina i mirant la meva polla encara palpitant i satisfeta, va dedicar les darreres carícies a aquella mena de dona amb qui acabava de tenir una experiècia diferent i molt, molt excitant.

Veure les dues dones juntes em resultava d'allò més agradable.  No em costava gens imaginar-les com a una autèntica parella que havia gaudit d'una inensa sessió de sexe lèsbic per a satisfacció de tots tres, mentre jo seguia jugant amb la meva polla, encara prou presentable i empapada en el meu semen.

- Em fa l'efecte que a ella també li ha agrada i que voldrà repetir.  Aquestes van ser les darreres paraules de la Marta, abans d'alçar-se i sortir de la cambra on la meva amant i jo mateix reposàvem, ara sí, ja sols, mentre les imatges de l'estona que acabàvem de compartir encara es ressistien a abandonar-me.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.