miquel pubill
per en 20 Maig 2015
859 Vistes

Se´n diu vida sana sortir el diumenge d´excursió cap a la muntanya. Cal portar una cantimplora amb aigua,doncs no ens podem refiar de les fonts amb aigua "natural" que trobem pel camí.Si anem a buscar bolets,cal tenir cura per caçar-los (com es diu ara). (Particularment,trobo que es més segur "caçar-los" al mercat )

Continuant amb el dia sa,hem de respirar aires purs i cal fer-ho correctament,tal com diuen els que hi entenen, caminar per on toca i no trepitjar formigues,ni tampoc anar donant puntades de peu a les llaunes buides que anem trobant pel camí...dir "bon dia" a tots els qui també van a fer salut,encara que portin els auriculars a les orelles i vagin mirant el mòbil  amb perill de fotres de nassos.

Un cop complert un matí de vida sana,aleshores cal anar a un lloc ple de cotxes,doncs això és sinónim de que per allà,hi ha un lloc on es menja bé. Costa una mica trobar taula i seure´s i com hi ha fam,cal engolir un plat de seques amb botifarra,escalivada,costelles amb all i oli,un porró de vi,postres de la casa u un "carajillu".

Tot això,a un lloc de bon preu,típic i rústic,d´aquells que només espolcen les estovalles un cop a l´any.

Un bon dia sa i ben aprofitat.

Publicat a: Cultura