Fantasia_realitat
per en 30 d'Abril 2015
915 Vistes

"Si vols follar amb mi, Club X, 22 h. Entra i espera " Aquest és el críptic missatge que vaig rebre al mòbil fa uns dies de la Sandra, una antiga companya de treball que sempre havia tingut el do de posar-me calent, però amb qui mai no vaig poder arribar a res.

A sant de què aquest missatge ara, després d'anys de silenci? Com podeu imaginar, el morbo i la possibilitat de complir un vell anhel van poder més que tots els interrogants que em pogués plantejar. I cap allà que me n'hi vaig anar.

El Club X (el nom és el de menys) és un club liberal on havia estat alguna vegada amb amants ocasionals i sobre el qual, ara que faig memòria, havíem tingut alguna breu conversa amb la Sandra, però sense més transcendència.  O això em va semblar.

El local estava com el recordava i vaig seure a la barra, amb un cubata a les mans, a esperar esdeveniments, o a fer el ridícul més absolut, mentre matava el temps entre una pantalla on es projectava una pel.li porno i el mamellam generós de la cambrera. A les 22,05, un nou missatge al mòbil: "passadís francès". Molt explícit.

El local, tenia, abans d'accedir a la zona reservada a parelles, un petit habitacle amb pràctics forats que comunicaven amb una petita cambra on un llit d'importants dimensions oferia el marc perfecte per a tot tipus de fantasies. Vaig penetrar en aquell espai fosc.  Només hi havia un paio en l'evident postura de tenir la polla ficada en un forat i de rebre algun tipus d'atenció des de l'altre costat.

Em vaig disposar a mirar per un dels forats lliures i allí estava la Sandra, o el que vaig poder veure d'ella, a quatre potes, follada pel seu amant i menjant-li la polla al meu veí de sala. Era com la recordava: una dona normal capaç de destil·lar sensualitat per tots els seus porus. Em vaig entretenir mirant fins que vaig sentir que la tensió en el meu entrecuix era excessiva i em vaig decidir a alliberar el meu penis i introduir-lo per un dels forats, a l'espera d'alguna gratificació. Al cap de no gaire estona, el meu veí es va córrer i va marxar, amb un gest de complicitat, entre els sorolls que arribaven de l'altre costat de la fina paret. Va ser llavors que vaig notar una mà subjectant la meva polla, o més aviat  jugant amb ella, sobant-la sense pressa. Vaig imaginar la Sandra estesa sobre el llit, recuperant l'alè després d'una bona follada, calibrant aquell membre anònim. Així va continuar tot uns minuts, fins que em va deixar anar. Vaig seguir en la mateixa posició, impassible, a l'espera d'un nou contacte, quan vaig sentir algú darrere meu que em xiuxiuejava: "segueix-me".

Era la Sandra, amb una tovallola lligada a la cintura i els pits ( molt més contundents i temptadors del que mai havia imaginat ) a l'aire. Em va agafar per la polla i em va portar a l'interior del local, sense més paraules. Em vaig deixar portar fins a un sofà on es va posar a fer-me una mamada que havia desitjat durant anys, mentre recordava que només el fet d'imaginar aquesta situació m'havia facilitat algunes palles memorables, mentre el seu amant, al meu costat, contemplava la escena sense perdre'n detall. No em vaig córrer -encara no sé com vaig poder contenir- fins que va apartar la seva boca del meu sexe, es va alçar, ens va agafar, al seu amant i a mi, de la mà, i ens va conduir, amb tota la parsimònia del món, fins a un llit enorme, on altres parelles i grups ja estaven lliurades completament al sexe.

A partir d'aquest moment , un remolí de sensacions amb aquella dona sorprenent. El seu cos contra el meu, el seu amant completant l'escena i omplint-la de morbo, els gemecs i esbufecs de gent desconeguda, la visió de cossos nus i amuntegats en una atmosfera de luxúria sense més... un espectacle que m'encenia com ni imaginava que fos possible.  Follem, mamem i acariciem sense mesura fins que em corro, finalment, dins de la Sandra, mentre em murmura:  "vull que et corris a la meva boca", empresonant els meus malucs amb les seves cames, just abans de d'acabar de fer-li una detinguda fel·lació al seu amant, que va culminar en una potent explosió de semen entre els seus llavis. El següent havia de ser jo, i aquesta simple perspectiva, al costat d'una mà que no vaig poder identificar i que em resseguia les natges, van facilitar una nova erecció.

Em va posar bé, cap per amunt i va començar a fer-me la mamada més espectacular que segurament rebré mai. Per a ser exactes, ella, amb la complicitat d'algú que em va posar una polla a la mà perquè la masturbés mentre observava aquell treball oral ben de prop, envejant la meva sort, segur, i d'una dona que es va asseure sobre la meva cara oferint  el seu cony humit a la meva llengua.

Al final, un cúmul de sensacions perfectament ordenades per alguna mena de lasciva casualitat: el sexe que bellugava es va córrer espasmòdicament (he de reconèixer que fer-li una palla a un desconegut va tenir el seu què) i allò va ser el detonant d'un orgasme en cadena. El cony que tenia a la boca em va regalar una escorreguda que em va deixar xop, entre alenades de plaer i, al cap de pocs segons, era jo el que es buidava a la boca de la Sandra, que no em va deixar anar fins que va començar a gemegar per l'orgasme que la nova follada del seu amant li havia propiciat, mentre estava ocupada amb la meva polla.

Després un silenci espès, de cansament i plaer fins que ens llevem. En el moment d'acomiadar-nos, la Sandra, en fer-me un parell de petons, em va xiuxiuejar a l'orella: "estava segura que t'agradaria i que sabries estar a l'alçada". Aquella nit, de nou a casa, com tantes vegades, em vaig masturbar amb la imatge, ara ben real, d'aquella dona tan desitjada. 

Encara no sé per què es va posar en contacte amb mi.  No n'he tornat a saber res més, d'ella, però el record d'una nit estranya i excitant no se me'n va del cap.  Ni compto que ho faci mai.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.