Fantasia_realitat
per en 2 Febrer 2015
873 Vistes

No era ni el primer ni el segon cop que en Jaume, el meu home, i l'Albert ens trobàvem per compartir una vetllada de sexe en grup.  Ja feia uns mesos que ens havíem conegut i des del primer moment ens vam entendre a la perfecció.  Tots dos compartien un objectiu exclusiu: el meu plaer.  I jo, per la meva banda, mirava de deixar-los ben satisfets.

En aquesta ocasió, però, volia provar una cosa nova, diferent, per introduir una mica més de varietat a la nostra sessió.  Vaig pensar que ja trobaria el moment de plantejar-la en un moment en què la seva complicitat estès ben assegurada.

S'anava fent fosc i l'Albert va arribar a casa, com sempre.  Vam fer unes copes per tal d'anar fent ben evident (si encara calia) la nostra voluntat i, sense gaire preàmbuls, vam entrar en matèria.  Com ja era tradicional, la cosa es va iniciar amb mi despullada enmig de tots dos i amb ells menjant-me els pits, mentre ens anàvem posant tots tres a to.

Al cap d'una estona, unes delatores protuberàncies als pantalons no deixaven cap lloc a dubte sobre la seva disponibilitat i les ganes d'avançar dels meus amants.  Llavors és quan els vaig fer el meu plantejament:

- M'agradaria follar amb tots dos com si fóssiu només un.  

Les seves cares de perplexitat resultaven prou evidents, així és que vaig avançar-me a qualsevol pregunta.

- Deixeu-me fer a mi.  Vosaltres només aneu seguint el que jo us digui, i us asseguro que recordarem molt de temps aquesta nit.

Les meves paraules van tenir l'efecte desitjat i, després de fer-se una breu mirada i un petit gest de complicitat, van assentir.

Es van despullar i vam fer cap al llit on els vaig demanar que s'agitessin, però amb les polles ben a prop per tal que les pogués treballar alhora.  Vaig començar amb una breu masturbació a tots dos, fins que els seus sexes van adquirir  la duresa i consistència que desitjava, tot aconseguint que s'abandonessin al plaer de la meva manipulació, la qual cosa va facilitar l'objectiu d'ajuntar les seves polles i seguir la masturbació de les dues plegades, talment com si d'un sol membre es tractés.

Sabia que aquell contacte de sexes els resultava nou i sorprenent.  Mai no s'havien trobar en una situació com aquella, però crec que el seu grau d'excitació els va facilitar el punt de desinhibició necessari per admetre i afavorir el contacte.  Per la meva banda, anava alternant el treball manual i amb la boca, però sense separar en cap moment els seus membres.

Era una sensació nova, també per a mi.  Sabia que el fregament dels seus sexes els excitava.   Podia sentir la seva resposta, tímida però inequívoca, a aquell contacte desconegut.  No cal ni dir que els seus glands estaven empapats i ansiosos de la meva boca, per tal de seguir gaudint d'aquell contacte sexe contra sexe.

Els seus gemecs i els seus moviments, cada cop menys dissimulats m'animaven a insistir en les meves maniobres fins que, jo també ben excitada, vaig decidir que tenia ganes follar-me aquell sexe doble però únic.  Així és que vaig decidir muntar-me a sobre d'aquell membre i introduir-me'l lentament fins que es va perdre a dintre meu, i vaig começar a cavalcar-lo, accelerant,a  poc a poc, el meu ritme.

Sabia que les sensacions entre els meus amants es multiplicaven, ara que els tenia tots dos a dins.  Per la meva banda, la summa de les dues polles donava lloc a un autèntic pollot de diàmetre més que acceptable, que m'estava tornant boja, fins que vaig tenir un orgasme en tota regla.

Vaig aprofitar la petita pausa de la meva descavalcada per confirmar la seva complicitat amb el que havia passat fins a aquell moment.  Les seves expressions de plaer ho deien tot:  estaven gaudint com mai, amb aquella experiència.  Així és que els vaig demanar que em llepessin el cony tots dos alhora.  Volia sentir dues llengües al meu sexe i comprovar com es prenien tanta proximitat entre ells.

L'experiència va ser excel.lent.  Sentia les seves llengües als meus llavis i al meu clitoris i podia imaginar el contacte, involuntari -o potser no tant- entre les seves boques, una imatge que em resultava extraordinàriament excitant, i a la qual em vaig abandonar fins que vaig tenir un nou orgasme, ara gràcies a les bones arts dels meus amants.

Llavors vaig pensar que era el moment que ells poguéssin abandonar-se al seu plaer, amb una bona follada.  Ara, en Jaume es va agitar, jo m'hi vaig posar a sobre, per tal que l'Albert em pogués penetrar des de darrere.  Tornava a tenir les dues polles a dintre i ara no m'estava d'animar-los a follar-me amb força i a recrear-se en el sexe que compartia espai amb el seu, exigint-los la seva complicitat.  

Un nou orgasme em va deixar gairebé sense aire, quan vaig notar dues explosions de semen gairebé simultànies a dintre meu.  S'havien escorregut gairebé al mateix temps!

Ens vam separar i vam anar recuperant l'alè lentament.  No hi havia dubte que aquella vetllada a tres (o potser hauria de dir que a dos) no seria cap excepció en el futur i que havíem traspassat amb èxit una línia desconeguda fins aquell moment, però ben suggerent.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.