per en 15 D'octubre 2014
526 Vistes

Amb més discreció que soroll i com aquell que no vol la cosa, se'ns ha colat una notícia que em sembla prou important.  Però, és clar, fer-se un forat entre el despropòsit Castor, la consulta, l'ebola i les targetes negres de Bankia no és fàcil.  De tota manera, crec que val la pesa saber que Brusel.les ha anul.lat unes ajudes milionàries (molt milionàries) a unes quantes de les principals empreses espanyoles.

Val la pena llegir la notícia perquè ens parla amb molta claredat de qui governa a Espanya, dels interessos que serveix i del respecte que tenen per les lleis, una cosa que saben manipular fins a la grolleria.

A tall de resum: mentre a la major part dels ciutadans se'ns aplicaven tota mena de retallades i de pujades d'impostos, el mateix govern popular regalava milers de milions, a través de desgravacions fiscals que ara s'han manifestat clarament il.legals, a les principals empreses de l'IBEX (Telefónica, Banco Santander, Avertis, Iberdrola...);  les que passen més penúries, vaja.

Així les gasta, aquest govern espanyol.  I que diguin el que vulguin per justificar-se, que serà mentida.  Ara, preparem-nos per a tot el que ens caurà a sobre per compensar les pobres empreses que hauran de retornar diners i que, ben segur, acabarem pagant tots nosaltres, fins a l'últim cèntim.  No fos cas que patissin penúries.

Ves per on,  Hi ha coses que es veu que les deu permetre la constitució, però que no colen a Europa.  Bo de recordar-ho.

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
PERÒ SE´N SURTEN.NO SÉ COM NI DE QUINA MARERA PERÒ ELLS VAN FENT LA SEVA.
15 D'octubre 2014
Se'n surten perquè tenen tot el poder per fer-ho, no com nosaltres.
16 D'octubre 2014
Judith Sang Catalana
El poder sempre se surt amb la seva!
16 D'octubre 2014