Xavi
per en 11 Setembre 2014
1,241 Vistes

Avui és un dia molt especial per Catalunya.

Celebrem el 300 aniversari de la pèrdua de la Ciutat de Barcelona en mans dels Borbònics. Tal dia com avui, l'any 1714, començava la revenja borbònica en contra dels catalans, per donar suport a un Rei de la casa austriaca, que se suposava que respectaria tots els drets històrics dels catalans del segle XVIII. Es va perdre aquella batalla, aquella guerra, però avui encara dura aquesta lluita, transformada en una lluita sense armes, amb dades històriques, amb dades econòmiques, i sobretot, amb SENTIMENT.

 

Diuen que la Constitución Española, ens impedeix votar per decidir el nostre futur, el que volem ser... ens amenacen amb pressò per als nostres dirigents, ens amenacen amb la intervenció de la Generalitat...

 

En tota l'història d'España, mai, cap territori sota la seva bandera ha aconseguit la seva indepèndencia basant-se amb la legalitat española.... cap, perquè ni tan sols la Guinea Equatoriana, va aconseguir la seva indepèndencia de forma legal... ja que va ser venut el territori per part del Generalisimo per interès econòmic.

 

En el moment que correspongui, els catalans ens haurem de saltar la legalitat española, perquè si volem ser formar un estat independent... que ens importen les lleis d'un altre estat?

 

L'única legalitat vigent al territori català serà la legalitat catalana, i serà amb aquesta legalitat que podrem votar el 9N, i podrem decidir el nostre futur. No defallim, ho tenim a tocar, aquest cop no podem fallar.

Feliç diada per tothom i Visca Catalunya.

Publicat a: Catalunya
miquel pubill
ara o mai.
11 Setembre 2014
Ness
PELS POLÍTICS, NO SERIA MAI
12 Setembre 2014